22/01/2022 22/01/2022 Ύστερα από πρόσκληση του Διευθυντή του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Σύρου κ.  Απόστ. Ποντίκα και του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Μάνθου Μανθόπουλου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη στο 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Σύρου και ευλόγησε την βασιλόπιτα. Συγκεκριμένα, χθες, 21 Ιανουαρίου 2022, στον αύλειο χώρο του σχολείου,  ο Σεβασμιώτατος αφού μίλησε...
22 Ιανουαρίου, 2022 - 15:49
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2022 - 15:35

Ποιμαντική επίσκεψη στο 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Σύρου

Διαδώστε:
Ποιμαντική επίσκεψη στο 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Σύρου

Ύστερα από πρόσκληση του Διευθυντή του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Σύρου κ.  Απόστ. Ποντίκα και του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Μάνθου Μανθόπουλου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη στο 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Σύρου και ευλόγησε την βασιλόπιτα.

Συγκεκριμένα, χθες, 21 Ιανουαρίου 2022, στον αύλειο χώρο του σχολείου,  ο Σεβασμιώτατος αφού μίλησε προς τους μαθητές και τους απηύθυνε πατρικές νουθεσίες και συμβουλές, ευχαρίστησε και συνεχάρη για το έργο τους τους Εκπαιδευτικούς.

Ακόμη, ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιτα του σχολείου και διένειμε προς τους μαθητές ειδικά φιλοτεχνημένα τετράδια.

Επίσης, ο Γυμνασιάρχης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μίλησαν και  ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του, καθώς και ευχήθηκαν προς τα παιδιά, διανέμοντάς τους μικρά δώρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων