11/10/2020 11/10/2020 Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον π. Στυλιανό Αναστασόπουλο στις Κατηχητικές Συντροφιές του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης με πλήθος κοριτσιών. Μέσα σε ευφρόσυνο κλίμα, πάνω από 140 κορίτσια Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου συμμετείχαν με χαρά στην ακολουθία τηρώντας, όπως επιβάλλεται, τα μέτρα προστασίας. Αμέσως μετά τον αγιασμό, τα κορίτσια...
11 Οκτωβρίου, 2020 - 15:48
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2020 - 15:22

ΠΟΛΙΧΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Μια Εκκλησία γεμάτη παιδιά

Διαδώστε:
ΠΟΛΙΧΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Μια Εκκλησία γεμάτη παιδιά

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον π. Στυλιανό Αναστασόπουλο στις Κατηχητικές Συντροφιές του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης με πλήθος κοριτσιών. Μέσα σε ευφρόσυνο κλίμα, πάνω από 140 κορίτσια Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου συμμετείχαν με χαρά στην ακολουθία τηρώντας, όπως επιβάλλεται, τα μέτρα προστασίας.

Αμέσως μετά τον αγιασμό, τα κορίτσια συναντήθηκαν στην αίθουσα του κατηχητικού τους με την υπεύθυνη κατηχήτρια και τις φίλες τους και αφού συζήτησαν, έπαιξαν, κεράστηκαν, οργάνωσαν τους επόμενους διαγωνισμούς ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων