15/11/2019 15/11/2019 Tην Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019, το πρωί, επισκέφθηκαν το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, μαθητές και εκπαιδευτικοί του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Χαλκίδος. Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τους μαθητές στην Αίθουσα του Θρόνου της Ιεράς Μητροπόλεως, τους προσέφερε γλυκίσματα και εκείνοι συνομίλησαν μαζί του σχετικά με την λειτουργική ζωή της Εκκλησίας μας, για την νηστεία και πως...
15 Νοεμβρίου, 2019 - 19:40
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2019 - 19:55

Προσφέροντας γλυκίσματα στους νεαρούς επισκέπτες

Διαδώστε:
Προσφέροντας γλυκίσματα στους νεαρούς επισκέπτες

Tην Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019, το πρωί, επισκέφθηκαν το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, μαθητές και εκπαιδευτικοί του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Χαλκίδος.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τους μαθητές στην Αίθουσα του Θρόνου της Ιεράς Μητροπόλεως, τους προσέφερε γλυκίσματα και εκείνοι συνομίλησαν μαζί του σχετικά με την λειτουργική ζωή της Εκκλησίας μας, για την νηστεία και πως αυτή πρέπει να γίνεται σωστά.

Στο τέλος της επισκέψεώς τους, οι μαθητές προσέφεραν στο Σεβασμιώτατο όμορφα χειροτεχνήματά τους με την ευκαιρία της ονοματικής του εορτής.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους συνοδούς καθηγητές και τα παιδιά, για την ευγενική τους επιθυμία να επισκεφθούν στην Ιερά Μητρόπολη και πριν την αναχώρηση τους διένειμε αναμνηστικές ευλογίες.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων