24/02/2020 24/02/2020 Λαοθάλασσα από νέους Γυμνασίου και Λυκείου των κατηχητικών σχολείων στα γήπεδα Μανάγουλης. Το γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, οργάνωσε πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στα γήπεδα Μανάγουλης Δωρίδος για τους νέους Γυμνασίου και Λυκείου των κατηχητικών σχολείων της Μητροπόλεως.     Οι κατηχητές έχουν οργανώσει αθλητικές ομάδες ποδοσφαίρου Άμφισσας Σίτι, Ρεάλ Γαλαξειδίου,...
24 Φεβρουαρίου, 2020 - 16:13
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2020 - 16:37

Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των κατηχητικών

Διαδώστε:
Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των κατηχητικών

Λαοθάλασσα από νέους Γυμνασίου και Λυκείου των κατηχητικών σχολείων στα γήπεδα Μανάγουλης.

Το γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, οργάνωσε πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στα γήπεδα Μανάγουλης Δωρίδος για τους νέους Γυμνασίου και Λυκείου των κατηχητικών σχολείων της Μητροπόλεως.

 

 

Οι κατηχητές έχουν οργανώσει αθλητικές ομάδες ποδοσφαίρου Άμφισσας Σίτι, Ρεάλ Γαλαξειδίου, Μπόκα Ιτέας, Μπαρτσελόνα Ερατεινής, Ατλέτικο Ευπαλίου, Ντεπορτίβο Κίρρας.

Εκατοντάδες νέοι των κατηχητικών μας προσήλθαν για να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν τους αγώνες που ξεκίνησαν 1:00 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκαν 6:30 το απόγευμα.

Κοντά στους νέους βρέθηκε και πάλι ο Ποιμενάρχης και Μητροπολίτης Φωκίδος κ. Θεόκτιστος συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Γέροντα Νεκτάριο Μουλατσιώτη.

 

 

Τον Σεβασμιώτατο και τον Πρωτοσύγκελλο υποδέχθηκε στην είσοδο των γηπέδων ο υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος της Μητροπόλεώς μας Αρχιμ. Αυγουστίνος Σύρρος. Οι νέοι έτρεξαν κοντά στον Ποιμενάρχη για να ασπαστούν το χέρι του και να πάρουν την ευχή του. Ο Σεβασμιώτατος τους απηύθυνε λόγο πατρικό και τους συνεχάρη διότι αγωνίζονται όχι για να κερδίσουν αλλά για να παίξουν ως νέοι και έφηβοι.

 

 

Συνεχάρη δε τους κατηχητές διότι επί πεντέμισι ώρες σχεδόν οι εκατοντάδες νέοι των κατηχητικών που συμμετείχαν δεν παρουσίασαν φαινόμενα φανατισμού, ύβρεων και διαπληκτισμών. Ακόμα και όταν έχανε μια ομάδα, χαμένοι και κερδισμένοι αποδέχονταν με χαρά το αποτέλεσμα και συνέχαιρε ο ένας τον άλλον.

 

 

Αυτό το επίπεδο πολιτισμού δίδαξαν και διδάσκουν μια ολόκληρη πενταετία οι κατηχητές της Ιεράς Μητροπόλεώς μας τους οποίους έχει επιλέξει ο Σεβασμιώτατος κ. Θεόκτιστος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων