30/04/2020 30/04/2020 Την Παρασκευή 1 Μαΐου, η ψυχαγωγική εκπομπή του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού “Παρέα Μετέωρη” θα έχει την 16η εκπομπή της. Στις 7 το απόγευμα θα βρίσκεται ζωντανά στο επίσημο κανάλι της Μητροπόλεως στο YouTube.  Στην εκπομπή της Πρωτομαγιάς θα δείτε:  Συζητούμε με τον π. Νεκτάριο Κανιά, Εφημέριο Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων...
30 Απριλίου, 2020 - 19:31
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2020 - 19:17

Πρωτομαγιά με “Παρέα Μετέωρη”

Διαδώστε:
Πρωτομαγιά με “Παρέα Μετέωρη”

Την Παρασκευή 1 Μαΐου, η ψυχαγωγική εκπομπή του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού “Παρέα Μετέωρη” θα έχει την 16η εκπομπή της. Στις 7 το απόγευμα θα βρίσκεται ζωντανά στο επίσημο κανάλι της Μητροπόλεως στο YouTube. 

Στην εκπομπή της Πρωτομαγιάς θα δείτε: 

Συζητούμε με τον π. Νεκτάριο Κανιά, Εφημέριο Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων Ρόδου και Υπεύθυνο Σχολής Γονέων Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, για τη σωστή διαχείριση του Διαδικτύου.

Ξέρατε ότι «Σαν σήμερα»: Πριν από περίπου έναν αιώνα γεννιέται ο Γιάννης Ρίτσος; Σε ένα αφιέρωμα, μαθαίνουμε για τη ζωή και το έργο του μεγάλου Έλληνα ποιητή.

Γνωρίζουμε: Τι θα συνέβαινε «Αν δεν ερχόσουν Εσύ», στην καθιερωμένη στήλη βιβλίου, ταξιδεύοντας ως τη Σκιάθο

Γιατί νομίζουμε ότι βλέπουμε πρόσωπο στο φεγγάρι;

Εξερευνούμε: Την Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου, ένα από τα πιο αξιόλογα μουσεία τέχνης του κόσμου και το μεγαλύτερο στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς και «Σπάνιες λέξεις της Νέας Ελληνικής», μέσα από εκπαιδευτικό κουίζ.

Ανακαλύπτουμε και δίνουμε πολλές θεματικές προτάσεις για απασχόληση, μαθαίνουμε πολλά μέσα από τις στήλες της εκπομπής μας και παίζουμε παρέα!

Μοιραζόμαστε σκέψεις, στιγμές, χειροτεχνίες, μουσική, και άφθονο γέλιο! Μένουμε σπίτι, και είμαστε όλοι μαζί παρέα!

Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή της Πρωτομαγιάς. 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων