25/06/2020 25/06/2020 Σε μια ιδιαίτερη και πιο καλοκαιρινή ατμόσφαιρα με φόντο τη θάλασσα, πραγματοποιήθηκε κοινή Σύναξη Νέων δύο ενοριών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, της Αγίας Σοφίας Ν. Ψυχικού και των Αγ. Αναργύρων Ηλιουπόλεως. Ομιλητής, ο πανοσιολ. Αρχιμ. π. Ιωσήφ Κουτσούρης, εφημέριος του Ι.Ν. Αγ. Αναργύρων Ηλιουπόλεως συνεπικουρούμενος από τον π. Γεώργιο Χριστοδούλου. Η συνάντηση ξεκίνησε με το...
25 Ιουνίου, 2020 - 11:39
Τελευταία ενημέρωση: 25/06/2020 - 11:48

Σύναξη Νέων… στην παραλία

Διαδώστε:
Σύναξη Νέων… στην παραλία

Σε μια ιδιαίτερη και πιο καλοκαιρινή ατμόσφαιρα με φόντο τη θάλασσα, πραγματοποιήθηκε κοινή Σύναξη Νέων δύο ενοριών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, της Αγίας Σοφίας Ν. Ψυχικού και των Αγ. Αναργύρων Ηλιουπόλεως.

Ομιλητής, ο πανοσιολ. Αρχιμ. π. Ιωσήφ Κουτσούρης, εφημέριος του Ι.Ν. Αγ. Αναργύρων Ηλιουπόλεως συνεπικουρούμενος από τον π. Γεώργιο Χριστοδούλου. Η συνάντηση ξεκίνησε με το μικρό Απόδειπνο και στη συνέχεια ο π. Ιωσήφ ανέπτυξε το θέμα: “Οι ψυχαναγκασμοί στη ζωή των χριστιανών”.

Ένα θέμα που ταλανίζει, αγχώνει και θλίβει τη ζωή του ανθρώπου ενώ το συναντάμε συχνά και στη ζωή του χριστιανού.

Οι νέοι, μετά το πέρας της ομιλίας, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα το οποίο αποτελεί ολιγοπιστία αλλά και εμπόδιο εμπιστοσύνης στον Θεό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων