20/01/2023 20/01/2023 Όπως κάθε Πέμπτη, έτσι και χθες το απόγευμα, στις 7, έγινε η συνάντηση νεολαίας του Καθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης, στο Μουσείο Ελληνοχριστιανικής Κληρονομιάς, με ομιλητή τον Μητροπολίτη Σουηδίας κ. Κλεόπα και εξαιρετικούς συνομιλητές τη νεολαία. Υπήρξε καταιγισμός ερωτήσεων από τα παιδιά, που διήρκησε 3 ώρες και 15 λεπτά, σχετικά με το θέμα της προσευχής....
20 Ιανουαρίου, 2023 - 10:40
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2023 - 10:47

Συνάντηση νεολαίας Καθεδρικού Ναού Στοκχόλμης

Διαδώστε:
Συνάντηση νεολαίας Καθεδρικού Ναού Στοκχόλμης

Όπως κάθε Πέμπτη, έτσι και χθες το απόγευμα, στις 7, έγινε η συνάντηση νεολαίας του Καθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης, στο Μουσείο Ελληνοχριστιανικής Κληρονομιάς, με ομιλητή τον Μητροπολίτη Σουηδίας κ. Κλεόπα και εξαιρετικούς συνομιλητές τη νεολαία.

Υπήρξε καταιγισμός ερωτήσεων από τα παιδιά, που διήρκησε 3 ώρες και 15 λεπτά, σχετικά με το θέμα της προσευχής. Τα παιδιά πήραν την πρωτοβουλία και έψαλαν στην αρχή της συνάντησης το μικρό Απόδειπνο στο ναό και ακολούθησε η διαλογική συζήτηση για την σπουδαιότητα και την διαδικασία που απαιτείται για να είναι η προσευχή μας ευπρόσδεκτη από τον Θεό.

Την άλλη Πέμπτη, στις 7 μ.μ., η νεολαία επέλεξε ως θέμα την σημασία και τις ιδιαιτερότητες της ιεραποστολής στον σύγχρονο κόσμο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων