19/05/2020 19/05/2020 Το Σάββατο 16 Μαΐου το πρωί μεταδόθηκε η εκπομπή «ΣυνΚατeχηση για παιδιά» που απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού, με θέμα «Απόστολος Πέτρος. Ομολογία και Μετάνοια», την οποία παρουσίασαν οι κυρίες Ευθυμία Χατζηκυριακίδου, Μαρία Χαλδαιοπούλου και Σωτηρία Δημητροσοπούλου. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας μεταδόθηκε η εκπομπή «ΣυνΚατeχηση» που απευθύνεται στα μέλη των κατηχητικών συνάξεων του ανώτερου κατηχητικού...
19 Μαΐου, 2020 - 16:00

ΣυνΚατeχηση: «Ξενάγηση στον Ορθόδοξο Ναό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
ΣυνΚατeχηση: «Ξενάγηση στον Ορθόδοξο Ναό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 16 Μαΐου το πρωί μεταδόθηκε η εκπομπή «ΣυνΚατeχηση για παιδιά» που απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού, με θέμα «Απόστολος Πέτρος. Ομολογία και Μετάνοια», την οποία παρουσίασαν οι κυρίες Ευθυμία Χατζηκυριακίδου, Μαρία Χαλδαιοπούλου και Σωτηρία Δημητροσοπούλου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας μεταδόθηκε η εκπομπή «ΣυνΚατeχηση» που απευθύνεται στα μέλη των κατηχητικών συνάξεων του ανώτερου κατηχητικού και των κύκλων μελέτης Αγίας Γραφής με θέμα: «Ξενάγηση στον Ορθόδοξο Ναό», την οποία παρουσίασαν οι Αρχιμανδρίτες Αρσένιος Χαλδαιόπουλος και Πρόδρομος Γκιρτζαλιώτης.

 

 

 

Τις εκπομπές μπορείτε να παρακολουθείτε μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως www.imverias.gr και από την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/IeraMhtrVeriasNaoushsKampanias/. Ερωτήσεις, προτάσεις και σχόλια μπορείτε να αποστείλετε στο email του Γραφείου Νεότητος [email protected].

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων