18/05/2023 18/05/2023 Στην Ιερά Μονή του Αγίου Νεκταρίου τελέσθηκε η καθιερωμένη Θεία Λειτουργία για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου που θα διαγωνιστούν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ εκπροσώπησε ο Γ. Α. Επόπτης Αιγίνης Πανοσ. Αρχμ. π. Αμφιλόχιος Γελαδάκης, ο οποίος συνεχάρη τα παιδιά για την συμμετοχή τους στην Θεία Λειτουργία τόνιζοντας την σπουδαιότητα...
18 Μαΐου, 2023 - 13:07
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2023 - 13:01

Θεία Λειτουργία για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου στην Ιερά Μονή του Αγίου Νεκταρίου

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου στην Ιερά Μονή του Αγίου Νεκταρίου

Στην Ιερά Μονή του Αγίου Νεκταρίου τελέσθηκε η καθιερωμένη Θεία Λειτουργία για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου που θα διαγωνιστούν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ εκπροσώπησε ο Γ. Α. Επόπτης Αιγίνης Πανοσ. Αρχμ. π. Αμφιλόχιος Γελαδάκης, ο οποίος συνεχάρη τα παιδιά για την συμμετοχή τους στην Θεία Λειτουργία τόνιζοντας την σπουδαιότητα της ευλογίας του Αγίου Νεκταρίου, σε αυτόν το επίπονο αγώνα των εξετάσεων. ” Ένας σταθμός της ζωής σας, είναι οι Πανελλήνιες , ούτε η αφετηρία ,ούτε το τέλος, κάμετε την προσπάθεια σας με πίστη και εμπιστοσύνη στο Θεό, και θα κάνει ό,τι ειναι καλύτερο για τον καθένα σας “, είπε χαρακτηριστικά.

Στο τέλος η Οσιωτάτη Καθηγουμένη μ. Τιμοθέη παρέθεσε κέρασμα και μοίρασε ευλογίες σε όλα τα παιδιά στο αγαπημένο “πεύκο” του Αγίου .

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων