30/07/2020 30/07/2020 Το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου διοργάνωσε με τη μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σάμου κ. Ευσεβίου δύο κατασκηνωτικά τριήμερα στελεχών, το μεν πρώτο από την Παρασκευή 17 Ιουλίου έως Κυριακή 19 Ιουλίου με τη συμμετοχή στελεχών των κατασκηνωτικών περιόδων κοριτσιών, το δε δεύτερο από την Παρασκευή 24 Ιουλίου έως Κυριακή 26 Ιουλίου με τη...
30 Ιουλίου, 2020 - 13:23
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2020 - 12:27

Τριήμερα στελεχών στις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως Σάμου

Διαδώστε:
Τριήμερα στελεχών στις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως Σάμου

Το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου διοργάνωσε με τη μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σάμου κ. Ευσεβίου δύο κατασκηνωτικά τριήμερα στελεχών, το μεν πρώτο από την Παρασκευή 17 Ιουλίου έως Κυριακή 19 Ιουλίου με τη συμμετοχή στελεχών των κατασκηνωτικών περιόδων κοριτσιών, το δε δεύτερο από την Παρασκευή 24 Ιουλίου έως Κυριακή 26 Ιουλίου με τη συμμετοχή στελεχών των κατασκηνωτικών περιόδων αγοριών.

Τα τριήμερα διοργανώθηκαν υπό αυστηρά μέτρα υγιεινής, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ενώ φέτος είναι η πρώτη φορά που δεν λειτουργούν οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως μετά από 24 χρόνια συνεχούς λειτουργίας.

Κοινό θέμα και των δύο συνάξεων το ψαλμικό « Γνώρισον μοι Κύριε οδόν εν η πορεύσομαι» όπου με βάση αυτό αναπτύχθηκαν πνευματικά θέματα συζήτησης και δόθηκαν ευκαιρίες στους συμμετέχοντες να ανταλλάξουν απόψεις και να εμβαθύνουν στην προσπάθεια του κάθε ενός ώστε να γνωρίσει το θέλημα του Θεού στη ζωή του.

Με ιδιαίτερη χαρά οι νέοι δέχθηκαν τις πατρικές επισκέψεις του Σεβασμιωτάτου που με αγάπη μίλησε στα στελέχη παρακινώντας τα για πνευματικούς αγώνες και για πνευματική επαγρύπνηση. Οι συνάξεις αυτές έκλεισαν με τη συμμετοχή όλων στην λατρευτική ζωή της εκκλησίας και ιδιαιτέρως στις Θείες Λειτουργίες με την υπόσχεση όλων να ανταμώσουν στους φιλόξενους χώρους της Κατασκήνωσης « Παναγία του Κότσικα» του χρόνου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων