14/03/2019 14/03/2019 Το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε συνεργασία με την ενορία Μεταμορφώσεως Σωτήρος Μοσχάτου, διοργανώνει συνάντηση – συζήτηση με γονείς με θέμα: «Βοηθώντας τα παιδιά μας στην ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο». Στη σύγχρονη εποχή όπου το διαδίκτυο έχει μπει τόσο στην δική μας καθημερινότητα όσο και στων παιδιών μας θεωρούμε χρέος μας...
14 Μαρτίου, 2019 - 20:11

Βοηθώντας τα παιδιά μας στην ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο

Διαδώστε:
Βοηθώντας τα παιδιά μας στην ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο

Το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε συνεργασία με την ενορία Μεταμορφώσεως Σωτήρος Μοσχάτου, διοργανώνει συνάντηση – συζήτηση με γονείς με θέμα: «Βοηθώντας τα παιδιά μας στην ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο».

Στη σύγχρονη εποχή όπου το διαδίκτυο έχει μπει τόσο στην δική μας καθημερινότητα όσο και στων παιδιών μας θεωρούμε χρέος μας να ενημερώσουμε τους γονείς όχι μόνο για τους κινδύνους αλλά και για την ωφέλιμη πλευρά του ψηφιακού κόσμου και να συζητήσουμε μαζί τους τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά καθώς και τους τρόπους προστασίας και πρόληψης.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, 6:00 – 8:30 το απόγευμα, στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως Σωτήρος Μοσχάτου (Μακρυγιάννη 96).

Θα ομιλήσει η κα Γωγώ Σταματοπούλου, Εκπαιδευτικός, Med, Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας Π.Ε. Δυτικής Αττικής, Συνεργάτιδα του saferinternet4kids. Συντονίζει ο Αιδεσιμολ. Πρεσβ. π. Ζήσης Κτενίδης.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει η δυνατότητα φύλαξης των μικρών παιδιών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων