19/12/2021 20/12/2021 Με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, γιόρτασαν τα προεόρτια των Χριστουγέννων τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως. Την γιορτή ετοίμασαν και παρουσίασαν το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας του Αγίου Βασιλείου, με την παρουσία των γονέων τους, πάντα λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα μέτρα...
19 Δεκεμβρίου, 2021 - 14:17
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2021 - 21:59

Χριστουγεννιάτικη εορτή του Κατηχητικού Σχολείου του Αγίου Βασιλείου Τρίπολης

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη εορτή του Κατηχητικού Σχολείου του Αγίου Βασιλείου Τρίπολης

Με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, γιόρτασαν τα προεόρτια των Χριστουγέννων τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως.

Την γιορτή ετοίμασαν και παρουσίασαν το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας του Αγίου Βασιλείου, με την παρουσία των γονέων τους, πάντα λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα μέτρα κατά της λοιμικής πανδημίας του κορωνοϊού

Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμό και ομιλία του Ιερέως π. Σωτηρίου, ο οποίος ευχήθηκε σ’ όλους ευλογημένα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Ακολούθησαν Τροπάρια των Χριστουγέννων, τα οποία έψαλλαν με θαυμάσιο τρόπο τα παιδιά του Κατηχητικού, ενώ απήγγειλαν και χριστουγεννιάτικα ποιήματα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Ιωάννης και ο υπεύθυνος του Κατηχητικού Διάκονος π. Ιάκωβος, καθώς και η βοηθός κατηχήτρια κ. Κωσταντίνα Παλιβού.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης προσφέρθηκαν γλυκά για κέρασμα και αναψυκτικά σε όλους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων