24/02/2020 24/02/2020 Με πολύ κέφι και χαρά οι μαθητές του Ελληνικού Σχολείου Όμηρος στη Χιμάρα, απόλαυσαν μια ακόμη πρωτόγνωρη εμπειρία την οποία και ετοιμάσαμε στα πλαίσια των εξωσχολικών δραστηριοτήτων, διαμέσου των οποίων αποσκοπούμε στην καλλιέργεια της ομαδικότητας, της συνεργατικότητας και της βιωματικής εκπαίδευσης. Έτσι, κατόπιν συνεννόησής με τους γονείς, όσοι μαθητές το επιθυμούσαν, προσήλθαν στους χώρους του...
24 Φεβρουαρίου, 2020 - 15:07
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2020 - 15:15

1ο «Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού» στον «Όμηρο» Χιμάρας

Διαδώστε:
1ο «Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού» στον «Όμηρο» Χιμάρας

Με πολύ κέφι και χαρά οι μαθητές του Ελληνικού Σχολείου Όμηρος στη Χιμάρα, απόλαυσαν μια ακόμη πρωτόγνωρη εμπειρία την οποία και ετοιμάσαμε στα πλαίσια των εξωσχολικών δραστηριοτήτων, διαμέσου των οποίων αποσκοπούμε στην καλλιέργεια της ομαδικότητας, της συνεργατικότητας και της βιωματικής εκπαίδευσης.

Έτσι, κατόπιν συνεννόησής με τους γονείς, όσοι μαθητές το επιθυμούσαν, προσήλθαν στους χώρους του σχολείου, το μεσημέρι της Κυριακής, 23.02.2020 για να λάβουν μέρος στο 1ο «Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού».

“Μια εμπειρία αξέχαστη γεμάτη από ερωτήσεις γνώσεων, γρίφους, αινίγματα και πολύ αλεύρι… ζωντάνεψε το σχολείο και έδωσε το θάρρος να συνεχίσουμε με πιο ενδιαφέρουσες και δημιουργικές δράσεις’, αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.

Στο τέλος του παιχνιδιού, οι μαθητές που πήραν μέρος στο κυνήγι, έλαβαν αναμνηστικά δώρα και αναμνηστικά συμμετοχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων