25/01/2022 25/01/2022 Προβλήματα συνεννόησης, που καθυστερούν τη λήψη αποφάσεων για την παρέλαση των ομογενών στη Νέα Υόρκη, φαίνεται πως αντιμετωπίζουν τα μέλη της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, αν και όλα δείχνουν πως αυτά τελικά επιλύονται. Σύμφωνα με την ομογενειακή ιστοσελίδα «Αναμνήσεις», ο απερχόμενος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κλεάνθης Μεϊμάρογλου, ο οποίος έχει συνταχτεί με την πλειοψηφία της...
25 Ιανουαρίου, 2022 - 17:33
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2022 - 17:32

Αγκάθια στο δρόμο προς την παρέλαση των Ομογενών στη Νέα Υόρκη

Διαδώστε:
Αγκάθια στο δρόμο προς την παρέλαση των Ομογενών στη Νέα Υόρκη

Προβλήματα συνεννόησης, που καθυστερούν τη λήψη αποφάσεων για την παρέλαση των ομογενών στη Νέα Υόρκη, φαίνεται πως αντιμετωπίζουν τα μέλη της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, αν και όλα δείχνουν πως αυτά τελικά επιλύονται.

Σύμφωνα με την ομογενειακή ιστοσελίδα «Αναμνήσεις», ο απερχόμενος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κλεάνθης Μεϊμάρογλου, ο οποίος έχει συνταχτεί με την πλειοψηφία της Επιτροπής των Πρώην Προέδρων, λίγο πριν τη συνεδρίασή τους επικοινώνησε με τα προσκείμενα προς την Επιτροπή στελέχη και τους ανακοίνωσε την ακύρωση της σύσκεψης, που είχε στόχο τη συγκρότηση της Επιτροπής Παρελάσεως.

Την ίδια στιγμή, το εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, το οποίο βρίσκεται ακόμα σε εκκρεμότητα, με ανακοίνωση Τύπου τονίζει ότι μόνον ο Τζον Κατσιματίδης, πρόεδρος της Επιτροπής Παρελάσεως, δικαιούται να συγκαλέσει σύσκεψη για την παρέλαση. Όπερ και εγένετο, αφού, εν κατακλείδι, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρελάσεως της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, κ. Τζον Κατσιματίδης συγκάλεσε δεύτερη σύσκεψη της Επιτροπής μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, που απέστειλε προς τα προεδρεία και των δύο πλευρών.

Η επιτροπή, πάντως, βάσει της κοινής αποφάσεως του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρου και της επιτροπής της πλειοψηφίας των πρώην προέδρων και της εκλεγμένης ηγεσίας του προηγούμενου Νοεμβρίου, θα είναι τριμερής και θα στελεχωθεί με στελέχη και από τις δύο πλευρές. Την ίδια ώρα, ο διάλογος συνεχίζεται με στόχο να υπάρξει συνάντηση όλων των πλευρών την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντελαγουέαρ έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την παρέλαση και έχει εξασφαλίσει τις απαιτούμενες άδειες από τις δημοτικές αρχές για την διοργάνωση της παρελάσεως την Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022.

Πηγή: anamniseis.net -Φωτογραφία: Εθνικός κήρυκας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων