08/02/2021 08/02/2021 Συνάντηση με τον επικεφαλής της κεντρικής εκλογικής επιτροπής της Αλβανίας πραγματοποίησε η Πρέσβης της Ελλάδας στα Τίρανα, κα Σοφία Φιλιππίδου συνοδευόμενη από την Σύμβουλο Α’ της Πρεσβείας κα Βάλια Πενταρβάνη Κατά την συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της προετοιμασίας της εκλογικής διαδικασίας και άλλα επιμέρους θέματα όπως η χρήση της τεχνολογίας στις εκλογές, η ψήφος των...
08 Φεβρουαρίου, 2021 - 15:21
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2021 - 14:46

Αλβανία: Στον επικεφαλής της εκλογικής επιτροπής η Ελληνίδα Πρέσβης

Διαδώστε:
Αλβανία: Στον επικεφαλής της εκλογικής επιτροπής η Ελληνίδα Πρέσβης

Συνάντηση με τον επικεφαλής της κεντρικής εκλογικής επιτροπής της Αλβανίας πραγματοποίησε η Πρέσβης της Ελλάδας στα Τίρανα, κα Σοφία Φιλιππίδου συνοδευόμενη από την Σύμβουλο Α’ της Πρεσβείας κα Βάλια Πενταρβάνη

Κατά την συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της προετοιμασίας της εκλογικής διαδικασίας και άλλα επιμέρους θέματα όπως η χρήση της τεχνολογίας στις εκλογές, η ψήφος των Αλβανών πολιτών που ζουν στο εξωτερικό και η κατάχρηση κρατικών πόρων για εκλογικούς σκοπούς.

Αξίζει να αναφερθεί πως δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι Αλβανοί πολίτες που διαθέτουν ταυτότητα ή διαβατήριο σε ισχύ. Καθώς ως γνωστόν ο αριθμός των πολιτών που δεν έχουν ανανεώσει τα έγγραφα τους είναι κοντά στις 800.000, το προσεχές χρονικό διάστημα αναμένονται διευκολύνσεις στις διαδικασίες.

Πηγή: himara.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων