01/10/2020 01/10/2020 Ο ελληνορθόδοξος πολιτισμός, με τα ιστορικά ιερά προσκύνηματα της Βορείου Ηπείρου κυριάρχησε στην φωτογραφική έκθεση που διοργανώθηκε στο Ιστορικό Εθνικό Μουσείο της Αλβανίας, με την ευκαιρία της Ευρωπαϊκής Ημέρας Κληρονομιάς που έχει κατοχυρωθεί και στην Αλβανία ως Εθνική Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Πρόκειται για τη Φωτογραφική Έκθεση υπό το γενική θεματολογία «Προάγω – Προβάλω την Πολιτιστική...
01 Οκτωβρίου, 2020 - 10:05
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2020 - 9:23

Αλβανία: Το αποτύπωμα του Ελληνορθόδοξου πολιτισμού

Διαδώστε:
Αλβανία: Το αποτύπωμα του Ελληνορθόδοξου πολιτισμού

Ο ελληνορθόδοξος πολιτισμός, με τα ιστορικά ιερά προσκύνηματα της Βορείου Ηπείρου κυριάρχησε στην φωτογραφική έκθεση που διοργανώθηκε στο Ιστορικό Εθνικό Μουσείο της Αλβανίας, με την ευκαιρία της Ευρωπαϊκής Ημέρας Κληρονομιάς που έχει κατοχυρωθεί και στην Αλβανία ως Εθνική Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Πρόκειται για τη Φωτογραφική Έκθεση υπό το γενική θεματολογία «Προάγω – Προβάλω την Πολιτιστική Κληρονομιά». Πολίτες – ερασιτέχνες στην τέχνη της φωτογράφησης, αλλά ευαισθητοποιημένοι σε ζητήματα πολιτιστικής κληρονομιάς κλήθηκαν να στείλουν σχετικές φωτογραφίες.
Πόλεις αρχαίες, μνημεία Βυζαντινά, εκκλησίες και μοναστήρια, αρχιτεκτονική και ζωγραφική τέχνη, ψηφιδωτά και γλυπτά, που όλα μαρτυρούν την προσφορά του ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.

Φωτογραφίες: tachydromos.org

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων