27/02/2021 27/02/2021 Ανοίγουν και πάλι τις πύλες τους στους μαθητές τους τα Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Αλεξάνδρειας, από την Δευτέρα 1 Μαρτίου. Την απόφαση πήραν από κοινού η Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας και η Συντονίστρια Εκπαίδευσης Βορείου Αφρικής και Μέσης Ανατολής κα Σωτηρία Μπέτα, που ενημέρωσε σχετικά τους Εφόρους Εκπαιδευτηρίων κ.κ. Μιχάλη Καρυδιά και Πάρη Πεφάνη Μακρή. Έτσι, μετά από...
27 Φεβρουαρίου, 2021 - 12:41
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2021 - 11:00

Ανοίγουν τα Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Αλεξάνδρειας τη Δευτέρα

Διαδώστε:
Ανοίγουν τα Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Αλεξάνδρειας τη Δευτέρα

Ανοίγουν και πάλι τις πύλες τους στους μαθητές τους τα Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Αλεξάνδρειας, από την Δευτέρα 1 Μαρτίου.

Την απόφαση πήραν από κοινού η Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας και η Συντονίστρια Εκπαίδευσης Βορείου Αφρικής και Μέσης Ανατολής κα Σωτηρία Μπέτα, που ενημέρωσε σχετικά τους Εφόρους Εκπαιδευτηρίων κ.κ. Μιχάλη Καρυδιά και Πάρη Πεφάνη Μακρή.

Έτσι, μετά από ολιγόμηνη διακοπή των μαθημάτων «διά ζώσης διδασκαλίας» και αντικατάστασής της με τηλεκπαίδευση, που ξεκίνησε από τα τέλη του προηγούμενου χρόνου, οι μαθητές του Τοσίτσαιου και του Αβερωφείου θα περάσουν και πάλι το κατώφλι των εκπαιδευτηρίων για να έρθουν στην κανονικότητα των μαθημάτων.

Μία κανονικότητα, πάντως, που θα τηρεί απαρέγκλιτα όλους τους κανόνες προφύλαξης από την παγκόσμια πανδημία.

Έτσι, η Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας έχει απολυμάνει σχολαστικά όλους τους χώρους ενώ έχει προμηθευτεί επαρκώς όλα τα είδη καθαρισμού και αντισηπτικών καθώς και μάσκες για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

«Είμαστε στο πλευρό των μαθητών και των γονιών τους στο νέο αυτό ξεκίνημα, αλλά και φυσικά όλων των εκπαιδευτικών που κάνουν κάθε τι δυνατόν για να προσφέρουν τις κατάλληλες γνώσεις στους μαθητές των σχολείων μας», τόνισε ο Πρόεδρος της ΕΚΑ κ. Ιωάννης Σιόκας.

Να σημειωθεί ότι με απόφαση της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας, ήδη ξεκίνησε να λειτουργεί το νηπιαγωγείο της Τοσιτσαίας Σχολής, που έχει μάλιστα 11 παιδάκια.

Καλό λοιπόν νέο «διά ζώσης» ξεκίνημα των μαθημάτων στα Ελληνικά Εκπαιδευτήρια της Αλεξάνδρειας. Και καλή τους πρόοδο!

πηγή: ekalexandria.org

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων