06/03/2021 06/03/2021 Από εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου χαρακτηρίστηκε η εναρκτήρια εκδήλωση του 39ου Ελληνικού Φεστιβάλ του Σύδνεϋ, το οποίο διοργανώνει η Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητας Νέας Νοτίου Ουαλίας. Το βράδυ της Παρασκευής, 5 Μαρτίου, εκατοντάδες ομογενείς και όχι μόνο, έδωσαν το βροντερό “παρών” στο θέατρο Enmore, όπου πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη του Φεστιβάλ και έλαβε χώρα μια μεγάλη ελληνική...
06 Μαρτίου, 2021 - 15:30
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2021 - 15:34

Άνοιξε τις πύλες του το 39ο Ελληνικό Φεστιβάλ του Σύδνεϋ

Διαδώστε:
Άνοιξε τις πύλες του το 39ο Ελληνικό Φεστιβάλ του Σύδνεϋ

Από εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου χαρακτηρίστηκε η εναρκτήρια εκδήλωση του 39ου Ελληνικού Φεστιβάλ του Σύδνεϋ, το οποίο διοργανώνει η Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητας Νέας Νοτίου Ουαλίας.

Το βράδυ της Παρασκευής, 5 Μαρτίου, εκατοντάδες ομογενείς και όχι μόνο, έδωσαν το βροντερό “παρών” στο θέατρο Enmore, όπου πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη του Φεστιβάλ και έλαβε χώρα μια μεγάλη ελληνική γιορτή, με μουσικό πρόγραμμα και με χορευτικές επιδείξεις από διάφορα χορευτικά συγκροτήματα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απηύθυναν χαιρετισμούς ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας ΝΝΟ, κ. Χάρης Δανάλης, η Πρόεδρος του Ελληνικού Φεστιβάλ, κ. Ουρανία Καρτέρη, καθώς και επίσημοι, μεταξύ των οποίων ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Καμπέρας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Πρόχορος Αναστασιάδης, ο οποίος εκπροσώπησε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο.

Παρέστησαν ακόμη η Ύπατη Αρμοστής της Κύπρου στην Αυστραλία, κ. Μάρθα Μαυρομμάτη, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Σύδνεϋ, κ. Χρήστος Καρράς, ο Γερουσιαστής και κοινοβουλευτικός γραμματέας στο πολιτειακό Υπουργείο Οικονομίας, κ. Σκότ Φάρλοου, ως εκπρόσωπος της Πρωθυπουργού της ΝΝΟ, κ. Γκλάντις Μπερετζίκλιαν, η αρχηγός της πολιτειακής Αντιπολίτευσης, κ. Τζόντι Μακάι, ο Δήμαρχος του Δήμου Ίνερ Γουέστ, κ. Ντάρυ Μπέρν, η Γερουσιαστής της ΝΝΟ, κ. Κώρτνεϊ Χούσος, εκπρόσωποι των χορηγών, καθώς και αντιπρόσωποι παροικιακών οργανισμών.

Πηγή: vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων