24/11/2022 25/11/2022 Ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Ιωάννης Χρυσουλάκης υποδέχτηκε την διεύθυνση της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής με επικεφαλής τον Σχολάρχη, Δημήτριο Ζώτο. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της λειτουργίας και των δραστηριοτήτων της Σχολής, καθώς και της ενεργού συμμετοχής της στις δράσεις της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και...
24 Νοεμβρίου, 2022 - 20:49
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2022 - 1:06

Αντιπροσωπεία της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής στον Γ.Γ. Αποδήμου Ελληνισμού Ι. Χρυσουλάκη

Διαδώστε:
Αντιπροσωπεία της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής στον Γ.Γ. Αποδήμου Ελληνισμού Ι. Χρυσουλάκη

Ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Ιωάννης Χρυσουλάκης υποδέχτηκε την διεύθυνση της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής με επικεφαλής τον Σχολάρχη, Δημήτριο Ζώτο.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της λειτουργίας και των δραστηριοτήτων της Σχολής, καθώς και της ενεργού συμμετοχής της στις δράσεις της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας και ειδικότερα στα προγράμματα για τη νεολαία. Ο Γενικός Γραμματέας επαναβεβαίωσε την ισχυρή δέσμευση για αμέριστη στήριξη των Ιδρυμάτων και Σχολείων της Ελληνικής Μειονότητας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων