25/07/2021 26/07/2021 Από την πρώτη στιγμή της ανάκαμψης της πανδημίας, το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας ρίχτηκε στη μάχη για την αντιμετώπιση των συνεπειών της, ιδίως στις περιοχές που έχουν πληγεί υπέρμετρα λόγω και της επιβολής αυστηρών περιοριστικών μέτρων. Υπό τον γενικό τίτλο “Covid-19 Support Services”, ειδικά προγράμματα και υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν...
25 Ιουλίου, 2021 - 12:56
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2021 - 18:48

Αυστραλία-Ελληνικό Κέντρο Προνοίας: Στήριξη στον άνθρωπο εν μέσω πανδημίας

Διαδώστε:
Αυστραλία-Ελληνικό Κέντρο Προνοίας: Στήριξη στον άνθρωπο εν μέσω πανδημίας

Από την πρώτη στιγμή της ανάκαμψης της πανδημίας, το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας ρίχτηκε στη μάχη για την αντιμετώπιση των συνεπειών της, ιδίως στις περιοχές που έχουν πληγεί υπέρμετρα λόγω και της επιβολής αυστηρών περιοριστικών μέτρων.

Υπό τον γενικό τίτλο “Covid-19 Support Services”, ειδικά προγράμματα και υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους ανθρώπους συναισθηματική, ψυχολογική και πρακτική υποστήριξη κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου που διανύουμε, στη σκιά της ενσκήψασας πανδημίας.

Σε λειτουργία βρίσκεται η Δίγλωσση Τηλεφωνική Γραμμή Συμβουλευτικής και Υποστήριξης, ενώ μέσω της υπηρεσίας διανομής γευμάτων “Πράξεις Αγάπης”, το προσωπικό και οι εθελοντές του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας βρίσκονται στο πλευρό όσων έχουν προβλήματα και αντιμετωπίζουν.

Υπενθυμίζεται ότι οι υπηρεσίες του Κέντρου απευθύνονται όχι μόνο στην ελληνική παροικία, αλλά σε όλη την Αυστραλιανή κοινωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας (02) 9516 2188 ή να επικοινωνήσετε μέσω e-mail, στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] .

 

Πηγή: To Βήμα της Εκκλησίας – Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας / vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων