03/12/2020 03/12/2020 Τα εγκαίνια του νέου σπιτιού  Elysian στο Oakleigh της Αυστραλίας πραγματοποίησε το Ίδρυμα “Αγάπη”. Όπως αναφέρεται στη σχετική που δημοσιεύει ο Νέος Κόσμος, η τελετή των εγκαινίων άρχισε με τον αγιασμό: “Τον αγιασμό τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης Ευμένιος Βασιλόπουλος, ο οποίος συνεχάρη τη Διοίκηση και το προσωπικό του Ιδρύματος για το θαυμάσιο έργο που συνεχίζουν να επιτελούν...
03 Δεκεμβρίου, 2020 - 13:28
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2020 - 12:44

Ένα νέο “σπίτι” από το Ίδρυμα Αγάπη

Διαδώστε:
Ένα νέο “σπίτι” από το Ίδρυμα Αγάπη

Τα εγκαίνια του νέου σπιτιού  Elysian στο Oakleigh της Αυστραλίας πραγματοποίησε το Ίδρυμα “Αγάπη”.

Όπως αναφέρεται στη σχετική που δημοσιεύει ο Νέος Κόσμος, η τελετή των εγκαινίων άρχισε με τον αγιασμό: “Τον αγιασμό τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης Ευμένιος Βασιλόπουλος, ο οποίος συνεχάρη τη Διοίκηση και το προσωπικό του Ιδρύματος για το θαυμάσιο έργο που συνεχίζουν να επιτελούν στην παροικία και την τεράστια πρόοδο τους. Επίσης, μετέφερε την ευλογία και τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στο Ίδρυμα, προσφέροντάς του τη συνεχή υποστήριξη της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας”.

Ο κ. Arthur Evriniadis, γραμματέας / ταμίας του Ιδρύματος «Αγάπη» καλωσόρισε όλους στα εγκαίνια του σπιτιού Elysian. Στην ομιλία του ο κ. Arthur Evriniadis ανέφερε: «Είμαι βέβαιος ότι όλοι θα συμφωνήσετε ότι πρόκειται για ένα εκπληκτικό σπίτι και γι’ αυτό οφείλουμε ένα ευχαριστώ στην Ange Pilipasidis που ανέλαβε το έργο από την αρχή έως το τέλος. Επέμενε πάντα να είναι όλα στην εντέλεια. Αν διαφωνούσα, συνεργαζόταν με τον Marcus Markides από την EBG και εγώ έχανα».

Ο κ. Arthur Evriniadis ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν στα εγκαίνια, ειδικά τον κ. James Megas από τον Σύλλογο Άργος Ορεστικόν και Περιφέρειας για τη γενναιόδωρη δωρεά τους των $13,549 που διατλέθηκε στις ηλεκτρικές συσκευές και τους φωταγωγούς.

H υπεύθυνη Διαχείρισης μας, Ange Pilipasidis ευχαρίστησε τους συνεργάτες και, συγκεκριμένα, τον Marcus Markides από την EBG-Epro Building Group και τον υπεύθυνο Έργου, γραμματέα/ταμία Arthur Evriniades.

Η Ange δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτό το έργο, ειδικά τον Marcus Markides από την EBG – Epro Building Group και τον υπεύθυνο του έργου Arthur Evriniadis για την ποιότητα κατασκευής και τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν ολόκληρη την κατασκευαστική διαδικασία. Όλοι οι εμπλεκόμενοι εκτέλεσαν το έργο με μεγάλο επαγγελματισμό, γνώση και σεβασμό προς τo Ίδρυμα «Αγάπη». Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους στο επόμενο έργο μας».

Το Ίδρυμα Αγάπη ευχαρίστησε τον Υπεύθυνο Έργου κ. Arthur Evriniadis για τη δωρεά ατελείωτων ωρών εργασίας σε αυτό το έργο.

Το Ίδρυμα «Αγάπη» ευχαρίστησε επίσης τους ακόλουθους χορηγούς και συνεργάτες του έργου:

Ορεστιάς – Σύλλογος Άργος Ορεστικόν και Περιφέρειας

EBG – Epro Building Group

EPDM Commercial Builders

Europa Blinds & Drapes PTY LTD

Ikon Design Studios.

Πηγή: Neoskosmos.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων