23/11/2021 23/11/2021 Τις ευχαριστίες προς Ευρυτάνες της Αμερικής οι οποίοι συγκέντρωσαν χρήματα προκειμένου να τα διαθέσουν στην Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου για την κάλυψη υπηρεσιακής ανάγκης, εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Μητρόπολη. Συγκεκριμένα συγκέντρωσαν το ποσό των 20.000 δολαρίων με σκοπό την αντικατάσταση του από 15ετίας υπηρεσιακού κρατικού αυτοκινήτου της Ιεράς Μητροπόλεως. “Θερμές από καρδιάς ευχαριστίες στους Ευρυτάνες...
23 Νοεμβρίου, 2021 - 11:58
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2021 - 12:04

Ευρυτάνες της Αμερικής συγκέντρωσαν χρήματα για τις ανάγκες της Μητρόπολης Καρπενησίου

Διαδώστε:
Ευρυτάνες της Αμερικής συγκέντρωσαν χρήματα για τις ανάγκες της Μητρόπολης Καρπενησίου

Τις ευχαριστίες προς Ευρυτάνες της Αμερικής οι οποίοι συγκέντρωσαν χρήματα προκειμένου να τα διαθέσουν στην Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου για την κάλυψη υπηρεσιακής ανάγκης, εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Μητρόπολη.

Συγκεκριμένα συγκέντρωσαν το ποσό των 20.000 δολαρίων με σκοπό την αντικατάσταση του από 15ετίας υπηρεσιακού κρατικού αυτοκινήτου της Ιεράς Μητροπόλεως.

“Θερμές από καρδιάς ευχαριστίες στους Ευρυτάνες αδελφούς μας της Αμερικής, Σεραφείμ Γαλατσιάτο, Αναστάσιο Καζάκο, Κωνσταντίνο Καζάκο, Παναγιώτη Κακούρα καί Δημήτριο Τάσσιο. Συγκέντρωσαν το ποσό των 20.000 δολαρίων με σκοπό την αντικατάσταση του από 15ετίας υπηρεσιακού κρατικού αυτοκινήτου της Ιεράς Μητροπόλεως, το οποίο, λόγω παλαιότητας, παρουσιάζει πλήθος μηχανικών προβλημάτων. Ευχόμαστε ο Άγιος Θεός να χαρίζει πλούσια τα ελέη του στις οικογένειές τους και να τους ανταποδίδει πολλαπλάσια τις φιλάνθρωπες δωρεές τους”, αναφέρει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων