23/02/2020 23/02/2020 Μετά τις πυρκαγιές που δοκίμασαν τις αντοχές της, αλλά και τα ακραία καιρικά φαινόμενα που ακολούθησαν, με χαλαζόπτωση και πλημμύρες, η πρωτεύουσα Καμπέρρα έβαλε τα γιορτινά της με αφορμή το ετήσιο πολυπολιτισμικό «Γλέντι», καθώς αναφέρει το Ελληνικό Πρόγραμμα SBS Greek. Είναι εκδήλωση που εντάσσεται στο μεγαλύτερο πολυπολιτισμικό γεγονός της Αυστραλιανής Περιοχής Πρωτευούσης το οποίο ξεκινά...
23 Φεβρουαρίου, 2020 - 18:23
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2020 - 18:08

Γαλάζιο μέσα στην αυστραλιανή πρωτεύουσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Γαλάζιο μέσα στην αυστραλιανή πρωτεύουσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τις πυρκαγιές που δοκίμασαν τις αντοχές της, αλλά και τα ακραία καιρικά φαινόμενα που ακολούθησαν, με χαλαζόπτωση και πλημμύρες, η πρωτεύουσα Καμπέρρα έβαλε τα γιορτινά της με αφορμή το ετήσιο πολυπολιτισμικό «Γλέντι», καθώς αναφέρει το Ελληνικό Πρόγραμμα SBS Greek.

Είναι εκδήλωση που εντάσσεται στο μεγαλύτερο πολυπολιτισμικό γεγονός της Αυστραλιανής Περιοχής Πρωτευούσης το οποίο ξεκινά την Παρασκευή, και κορυφώνεται την Κυριακή.

Την σημερινή ημέρα την «μερίδα του λέοντος» είχε το ελληνικό στοιχείο.

Το Ελληνικό «Γλέντι» τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Καμπέρας και Περιχώρων, με την οικονομική στήριξη της Ελληνικής Λέσχης Καμπέρρας.

To «Γλέντι» της αυστραλιανής πρωτεύουσας ήταν το πρώτο φεστιβάλ στο οποίο έδωσε το “παρών” ο νέος πρέσβης της Ελλάδας στην Αυστραλία, κ. Γιώργος Παπακώστας.

Τμήματα των Hellenic Dancers της Καμπέρρας, κατά την σημερινή παράστασή τους στο Ελληνικό Γλέντι της αυστραλιανής πρωτεύουσας – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

SOURCE: SBS GREEK – BY STERGOS KASTELLORIOU, THEMI KALLOS

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων