05/11/2022 05/11/2022 Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού Δρ. Ιωάννης Αμπατζόγλου περιοδεύει στις ΗΠΑ, προκειμένου να ενημερώσει τους Ομογενείς Έλληνες σχετικά με τoυς σκοπούς και τις δράσεις του εθνικοπατριωτικού Σωματείου «Επιτροπή Ελληνισμού». Σε αυτό το πλαίσιο θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλία και παρουσίαση του τρίτομου βιβλίου του “Η Συμφωνία των Πρεσπών και ο αγώνας για τη Μακεδονία” στο...
05 Νοεμβρίου, 2022 - 10:44
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2022 - 10:48

Η Επιτροπή Ελληνισμού επεκτείνεται στην Ομογένεια – Φλόριντα

Διαδώστε:
Η Επιτροπή Ελληνισμού επεκτείνεται στην Ομογένεια – Φλόριντα

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού Δρ. Ιωάννης Αμπατζόγλου περιοδεύει στις ΗΠΑ, προκειμένου να ενημερώσει τους Ομογενείς Έλληνες σχετικά με τoυς σκοπούς και τις δράσεις του εθνικοπατριωτικού Σωματείου «Επιτροπή Ελληνισμού».

Σε αυτό το πλαίσιο θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλία και παρουσίαση του τρίτομου βιβλίου του “Η Συμφωνία των Πρεσπών και ο αγώνας για τη Μακεδονία” στο Κρητικό Σπίτι, 1821 Curlew Rd. Palm Harbor, Φλόριντα την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου και ώρα 18:30.

Την εκδήλωση στηρίζουν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φλόριντας, ο Κρητικός Σύλλογος Clearwater και ο Σύλλογος Μακεδόνων “Μέγας Αλέξανδρος”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων