11/05/2019 11/05/2019 Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Ελληνικής Αδελφότητας των εν Αιγύπτω Κυπρίων, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Μαΐου στο Σύλλογο Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής. Ο πρόεδρος της Αδελφότητας κ. Μαυρομάτης στην ομιλία του αναφέρθηκε στην παρουσία των Κυπρίων στην Αίγυπτο που «μετρά» 146 χρόνια, αλλά και σε όλους όσοι έφυγαν από τη ζωή το 2018 για τους...
11 Μαΐου, 2019 - 19:26
Τελευταία ενημέρωση: 11/05/2019 - 19:29

Η ετήσια γενική συνέλευση των εν Αιγύπτω Κυπρίων

Διαδώστε:
Η ετήσια γενική συνέλευση των εν Αιγύπτω Κυπρίων

Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Ελληνικής Αδελφότητας των εν Αιγύπτω Κυπρίων, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Μαΐου στο Σύλλογο Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής.

Ο πρόεδρος της Αδελφότητας κ. Μαυρομάτης στην ομιλία του αναφέρθηκε στην παρουσία των Κυπρίων στην Αίγυπτο που «μετρά» 146 χρόνια, αλλά και σε όλους όσοι έφυγαν από τη ζωή το 2018 για τους οποίους τήρησαν οι παρευρισκόμενοι ενός λεπτού σιγή.

Στην τακτική γενική συνέλευση της Κυπριακής Αδελφότητας παραβρέθηκε o Μητροπολίτης Μέμφιδος κ. Νικόδημος, ο Πρέσβης της Κύπρου στην Αίγυπτο κ. Χάρης Μορίτσης, ο Πρόξενος της Ελλάδας στο Κάιρο κ. Αχιλλέας Μπικής, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστος Καβαλής, η Γενική Γραμματέας της Ε.Κ.Κ κ. Χρυσάνθη Σκουφαρίδου, η Επόπτρια Γραφείων κ. Βίλλυ Πολίτη Ζουέ και ο Κοινοτικός Επίτροπος κ. Στέλιος Χαλκιάς.

Παρακολουθήστε:

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων