12/07/2020 12/07/2020 Η Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών εξέδωσε ανακοίνωση για την αλλαγή του καθεστώτος της Αγίας Σοφίας όπου αναφέρει ότι “αποτελεί μια πράξη που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την προσπάθεια της “Συμμαχίας Πολιτισμών” που είχε οργανωθεί το 2005 με πρωτοβουλία των ηγεσιών της Ισπανίας και της Τουρκίας”. Σε άλλο σημείο τονίζει “Η απόφαση αυτή δεν έχει κανένα...
12 Ιουλίου, 2020 - 13:20
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2020 - 13:03

Η Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών για την Αγία Σοφία

Διαδώστε:
Η Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών για την Αγία Σοφία

Η Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών εξέδωσε ανακοίνωση για την αλλαγή του καθεστώτος της Αγίας Σοφίας όπου αναφέρει ότι “αποτελεί μια πράξη που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την προσπάθεια της “Συμμαχίας Πολιτισμών” που είχε οργανωθεί το 2005 με πρωτοβουλία των ηγεσιών της Ισπανίας και της Τουρκίας”. Σε άλλο σημείο τονίζει “Η απόφαση αυτή δεν έχει κανένα νομικό έρεισμα και βάση, αφού τρεις φορές το ίδιο δικαστήριο είχε αποφασίσει τελεσίδικα το αντίθετο”. 

Δείτε την ανακοίνωση:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων