03/11/2020 03/11/2020 Η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης σε συνεργασία με τους ιστορικούς συλλόγους Βορειοηπειρωτών «Πύρρος» και «Θυγατέρων της Ηπείρου» και Ποντίων «Κομνηνοί» Νέας Υόρκης την Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2020, τίμησαν την μνήμη των ηρώων και των πεσόντων του Έπους του ’40. Οι εκδηλώσεις ένεκα των απαγορευτικών μέτρων για τις συναθροίσεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού...
03 Νοεμβρίου, 2020 - 12:15
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2020 - 11:35

Η ομογένεια της Νέας Υόρκης τίμησε την 28η Οκτωβρίου

Διαδώστε:
Η ομογένεια της Νέας Υόρκης τίμησε την 28η Οκτωβρίου

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης σε συνεργασία με τους ιστορικούς συλλόγους Βορειοηπειρωτών «Πύρρος» και «Θυγατέρων της Ηπείρου» και Ποντίων «Κομνηνοί» Νέας Υόρκης την Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2020, τίμησαν την μνήμη των ηρώων και των πεσόντων του Έπους του ’40.

Οι εκδηλώσεις ένεκα των απαγορευτικών μέτρων για τις συναθροίσεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού περιορίστηκαν μόνο στο ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των ηρώων, των πεσόντων και των αγωνιστών που τελέστηκε στον ιερό ναό των Αγίων Αικατερίνης και Γεωργίου στην Αστόρια αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία.

Οι εκπρόσωποι των προαναφερόμενων φορέων και οι ομογενείς μετά το πέρας του μνημοσύνου έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ακάθιστο Ύμνο (Τη Υπερμάχω Στρατηγώ) και ευχήθηκαν όπως του χρόνου τους αξιώσει ο Θεός μετά την Θεία Λειτουργία να συμμετάσχουν στην πορεία και να εορτάσουν στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο την καθιερωμένη επετειακή εκδήλωση.

πηγή: pontos-news.gr

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων