02/05/2019 02/05/2019 Σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει το δεύτερο και τελευταίο στάδιο της αποκατάστασης του ιστορικού ναού του Ευαγγελισμού στη Μελβούρνη. Ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, Κώστα Μάρκος, μίλησε στο Ελληνικό Πρόγραμμα του sbs. Ειδικότερα τον Μάϊο συμπληρώνονται τρία χρόνια από τότε που φωτιά κατέστρεψε τον ιστορικό ναό του Ευαγγελισμού στη Μελβούρνη. Πρόκειται για τον αρχαιότερο...
02 Μαΐου, 2019 - 17:21
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2019 - 18:26

Ξεκινά το δεύτερο στάδιο της αποκατάστασης ιστορικού ναού στη Μελβούρνη

Διαδώστε:
Ξεκινά το δεύτερο στάδιο της αποκατάστασης ιστορικού ναού στη Μελβούρνη

Σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει το δεύτερο και τελευταίο στάδιο της αποκατάστασης του ιστορικού ναού του Ευαγγελισμού στη Μελβούρνη. Ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, Κώστα Μάρκος, μίλησε στο Ελληνικό Πρόγραμμα του sbs.

Ειδικότερα τον Μάϊο συμπληρώνονται τρία χρόνια από τότε που φωτιά κατέστρεψε τον ιστορικό ναό του Ευαγγελισμού στη Μελβούρνη.

Πρόκειται για τον αρχαιότερο ελληνορθόδοξο ναό της Βικτώριας, τα θυρανοίξια του οποίου έγιναν τον Ιούνιο του 2001 αν και ο ναός λειτουργούσε σε ενοικιαζόμενο χώρο από το 1897.

Τώρα, ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Κοινότητας, Κώστας Μάρκος, διαβεβαιώνει την ομογένεια, μέσω του προγράμματός μας, ότι η ασφάλεια κατέβαλε στον οργανισμό την δεύτερη δόση της αποζημίωσης και οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών θα ξεκινήσουν σύντομα.

“Τα χρήματα που πήραμε ως αποζημίωση δεν αρκούν για να γίνει πλήρης ανακαίνιση της εκκλησίας,” είπε ο κ. Μάρκος.

Πηγή:www.sbs.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων