21/05/2019 21/05/2019 Tην Κυριακή 19 Μαΐου κλήρος και λαός  του Ι.Ν Αγίων Κωσταντίνου υποδέχθηκαν την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Προυσιώτισσας απο το Καρπενήσι. Η υποδοχή πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Κωσταντίνου και Ελένης στην Washington.Την Ιερά Εικόνα ασπάσθηκε στην είσοδο του Ναού ο Σεβ. Μητροπολίτης Καρπενησίου κ.Γεώργιος. Στη συνέχεια τελέστηκε περιφορά της εικόνας εντός του...
21 Μαΐου, 2019 - 11:59

Λαμπρή υποδοχή της Παναγίας Προυσιώτισσας στην Ουάσινγκτον

Διαδώστε:
Λαμπρή υποδοχή της Παναγίας Προυσιώτισσας στην Ουάσινγκτον

Tην Κυριακή 19 Μαΐου κλήρος και λαός  του Ι.Ν Αγίων Κωσταντίνου υποδέχθηκαν την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Προυσιώτισσας απο το Καρπενήσι.

Η υποδοχή πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Κωσταντίνου και Ελένης στην Washington.Την Ιερά Εικόνα ασπάσθηκε στην είσοδο του Ναού ο Σεβ. Μητροπολίτης Καρπενησίου κ.Γεώργιος.


Στη συνέχεια τελέστηκε περιφορά της εικόνας εντός του Ιερού Ναού, και αμέσως μετά τοποθετήθηκε σε ειδικό προσκυνητάρι προς προσκύνηση των πιστών.

Βίντεο: Λάμπρος Μπισμπίκης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων