04/02/2019 05/02/2019 Ένα περίεργο περιστατικό διάρρηξης συνέβη στο χωριό Βαγγαλιάτι της Βορείου Ηπείρου του Δήμου Φοινικαίων, καθώς άγνωστοι εισήλθαν σε σπίτι μόνιμου κατοίκου του χωριού, ο οποίος εργάζεται ως υπάλληλος στον δήμο, κατά τα μεσάνυχτα Σαββάτου προς Κυριακή. Ο ίδιος απουσίαζε, και έτσι έδρασαν ανενόχλητοι, παίρνοντας χρήματα που βρήκαν και άλλα αντικείμενα. Αυτό, όμως, που διαφοροποιεί το...
04 Φεβρουαρίου, 2019 - 17:27
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2019 - 0:16

Λεηλάτησαν και πυρπόλησαν σπίτι σε χωριό της Βορείου Ηπείρου (φώτο)

Διαδώστε:
Λεηλάτησαν και πυρπόλησαν σπίτι σε χωριό της Βορείου Ηπείρου (φώτο)

Ένα περίεργο περιστατικό διάρρηξης συνέβη στο χωριό Βαγγαλιάτι της Βορείου Ηπείρου του Δήμου Φοινικαίων, καθώς άγνωστοι εισήλθαν σε σπίτι μόνιμου κατοίκου του χωριού, ο οποίος εργάζεται ως υπάλληλος στον δήμο, κατά τα μεσάνυχτα Σαββάτου προς Κυριακή.

Ο ίδιος απουσίαζε, και έτσι έδρασαν ανενόχλητοι, παίρνοντας χρήματα που βρήκαν και άλλα αντικείμενα.

Αυτό, όμως, που διαφοροποιεί το γεγονός από μια συνηθισμένη διάρρηξη και έχει συγκλονίσει την περιοχή είναι πως δεν αρκέστηκαν σε αυτό. Φεύγοντας, βανδάλισαν το σπίτι και έβαλαν φωτιά στο σαλόνι, προκαλώντας επιπλέον ζημιές.

 

 

Δεν είναι, όμως, το πρώτο ανάλογο περιστατικό στον χώρο της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, ίσως είναι το πρώτο που φεύγοντας οι δράστες έβαλαν και φωτιά, αλλά έχουν υπάρξει και άλλα περιστατικά διαρρήξεων και βανδαλισμών σε σπίτια στη Δρόπολη, στον Βούρκο, στα Ριζά.

 

 

Η ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ κατήγγειλε το περιστατικό με ανακοίνωσή της, ενώ προέβη και σε παράσταση στον επικεφαλής του Τμήματος Αστυνομίας Λιβαδειάς απαιτώντας την άμεση διαλεύκανση του περιστατικού.

 

 

ΠΗΓΗ: apenadi.blogspot.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων