13/03/2020 13/03/2020 Ο Λευκός Οίκος προχώρησε στην ακύρωση της καθιερωμένης δεξίωσης που παραθέτει για τον εορτασμό της Ημέρας της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που λαμβάνει για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Η εκδήλωση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Μαρτίου υπό την παρουσία του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Εκτός από την εκδήλωση για την...
13 Μαρτίου, 2020 - 10:10
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2020 - 10:11

Λευκός Οίκος: Ακυρώνεται η δεξίωση για την Ελληνική Ανεξαρτησία

Διαδώστε:
Λευκός Οίκος: Ακυρώνεται η δεξίωση για την Ελληνική Ανεξαρτησία

Ο Λευκός Οίκος προχώρησε στην ακύρωση της καθιερωμένης δεξίωσης που παραθέτει για τον εορτασμό της Ημέρας της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που λαμβάνει για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.
Η εκδήλωση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Μαρτίου υπό την παρουσία του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.
Εκτός από την εκδήλωση για την ελληνική εθνική επέτειο, αναβάλλονται επίσης η δεξίωση για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου και όλες οι προεκλογικές εκδηλώσεις του προέδρου Τραμπ που είχαν προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα.
Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, ανακοίνωσε την αναβολή της παρέλασης για την Ελληνική Ανεξαρτησία, που ήταν προγραμματισμένη για τις 29 Μαρτίου, στην 5η Λεωφόρο
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων