18/05/2019 18/05/2019 Απολογισμός έργου και προσφοράς προς το συνάνθρωπο πραγματοποίησε κατά την τακτική γενική συνέλευση του το Φιλανθρωπικό Σωματείο Ελληνίδων Κυριών Ηλιουπόλεως «Μαρία η Αιγυπτία» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου στην Ελληνική Στέγη Ηλιουπόλεως. Παρόντες ήταν ο Σεβ. Μητροπολίτης Μέμφιδος κ. Νικόδημος, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Κάιρο κ. Γιώργος Δασκαλόπουλος, ο Αναπληρωτής Συντονιστής Εκπαίδευσης...
18 Μαΐου, 2019 - 9:46
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2019 - 9:57

“Μαρία η Αιγυπτία”: 86 χρόνια προσφοράς προς τον συνάνθρωπο

Διαδώστε:
“Μαρία η Αιγυπτία”: 86 χρόνια προσφοράς προς τον συνάνθρωπο

Απολογισμός έργου και προσφοράς προς το συνάνθρωπο πραγματοποίησε κατά την τακτική γενική συνέλευση του το Φιλανθρωπικό Σωματείο Ελληνίδων Κυριών Ηλιουπόλεως «Μαρία η Αιγυπτία» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου στην Ελληνική Στέγη Ηλιουπόλεως. Παρόντες ήταν ο Σεβ. Μητροπολίτης Μέμφιδος κ. Νικόδημος, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Κάιρο κ. Γιώργος Δασκαλόπουλος, ο Αναπληρωτής Συντονιστής Εκπαίδευσης κ. Τ. Αναστασίου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστος Καβαλής (o oποίος είπε ότι διπλασιάσθηκε η βοήθεια της Ε.Κ.Κ προς το σωματείο για την ενίσχυση του έργου του) ο Αντιπρόεδρος της Ε.Κ.Κ κ. Μιχάλης Γκρουνστέιν, η Γενική Γραμματέας κ. Χρυσάνθη Σκουφαρίδου, η Επόπτρια Γραφείων κ. Βίλλυ Πολίτη Ζουέ και οι Κοινοτικοί Επίτροποι κ. Ανδρέας Ρούσσος, κ. Λεωνίδας Φοντριέ και κ. Στέλιος Χαλκιάς.

Η πρόεδρος της «Μαρίας Αιγυπτίας» κ. Ευαγγελία Θηραίου ανέφερε ότι το Δ.Σ αποφάσισε κάθε χρόνο στην Γ.Σ συνέλευση να τιμάται η μνήμη τη αείμνηστης προέδρου Στ. Κυριάζη. Επίσης, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη όσων έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή. Στην ομιλία της η κ. Θηραίου, αναφέρθηκε στο έργο του Σωματείου που «μετρά» ήδη 86 έτη προσφοράς προς το συνάνθρωπο. “Πυξίδα των προσπαθειών μας είναι ο άνθρωπος που στις δύσκολες αυτές εποχές αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Για αυτό ως εθελόντριες σκοπός μας είναι να ανακουφίζουμε τον πόνο τους” τόνισε χαρακτηριστικά. Για την προσφορά προς τον συνάνθρωπο και το έργο της «Μαρία Αιγυπτίας», μίλησαν ο Μητροπολίτης Μέμφιδος κ. Νικόδημος, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Κάιρο κ. Γιώργος Δασκαλόπουλος και ο Πρόεδρος της Ε.Κ.Κ κ. Χρήστος Καβαλής.

Πηγή: ekkairo.org

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων