20/11/2019 20/11/2019 Επίσημη επίσκεψη στο Κατάρ πραγματοποιεί από 18 έως και 23 Νοεμβρίου ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αποδεχόμενος πρόσκληση για ενημέρωση εν όψει του Μουντιάλ 2022, αλλά και για συζητήσεις με άξονα κυρίως τις αθλητικές επενδύσεις και τον αθλητικό τουρισμό, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των δεσμών των δυο χωρών. Ο υφυπουργός Αθλητισμού θα συναντηθεί...
20 Νοεμβρίου, 2019 - 13:53

Με τον Ελληνισμό του Κατάρ συναντάται ο Λευτέρης Αυγενάκης

Διαδώστε:
Με τον Ελληνισμό του Κατάρ συναντάται ο Λευτέρης Αυγενάκης

Επίσημη επίσκεψη στο Κατάρ πραγματοποιεί από 18 έως και 23 Νοεμβρίου ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αποδεχόμενος πρόσκληση για ενημέρωση εν όψει του Μουντιάλ 2022, αλλά και για συζητήσεις με άξονα κυρίως τις αθλητικές επενδύσεις και τον αθλητικό τουρισμό, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των δεσμών των δυο χωρών.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού θα συναντηθεί και με την ελληνική Κοινότητα στην Ντόχα, έπειτα από τον εκκλησιασμό στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου το πρωί της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου, καθώς και με αρκετούς Έλληνες επιστήμονες, που βρέθηκαν στο Κατάρ τα τελευταία χρόνια, λόγω της κρίσης στη χώρα μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων