21/03/2020 21/03/2020 Η γειτονική Ιταλία όπως γνωρίζουμε πλήττεται σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό από την πανδημία του κορονοϊού. O πρόεδροw της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Βενετίας, κ. Δημήτρη Ζαφειρόπουλο, μιλώντας στη “Φωνή της Ελλάδας”, περιέγραψε τα συναισθήματα που βιώνει τις στιγμές αυτές στη Β. Ιταλία καθώς και τις σκέψεις του για όσα συμβαίνουν. Ο κ. Ζαφειρόπουλος, που όπως...
21 Μαρτίου, 2020 - 14:50
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2020 - 14:55

“Μείνετε Σπίτι” προτρέπει τους Έλληνες ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Βενετίας

Διαδώστε:
“Μείνετε Σπίτι” προτρέπει τους Έλληνες ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Βενετίας

Η γειτονική Ιταλία όπως γνωρίζουμε πλήττεται σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό από την πανδημία του κορονοϊού.

O πρόεδροw της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Βενετίας, κ. Δημήτρη Ζαφειρόπουλο, μιλώντας στη “Φωνή της Ελλάδας”, περιέγραψε τα συναισθήματα που βιώνει τις στιγμές αυτές στη Β. Ιταλία καθώς και τις σκέψεις του για όσα συμβαίνουν.

Ο κ. Ζαφειρόπουλος, που όπως όλοι οι συμπατριώτες μας στο εξωτερικό «κουβαλά » μέσα του την πατρίδα, έκανε μια παράκληση στο μήνυμά του προς την Ελληνική Πολιτεία: «Κάντε ότι είναι δυνατόν ώστε να έχουν ΟΛΟΙ Μάσκες και ΓΑΝΤΙΑ μιας χρήσης. Και εάν αυτό δεν είναι εφικτό, έστω να έχουν αυτοί που αποτελούν το υγειονομικό προσωπικό, δηλαδή οι «στρατιώτες» που τώρα είναι στην πρώτη γραμμή. ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.»

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων