11/05/2020 11/05/2020 Περισσότερες από 15 διαρρήξεις σημειώθηκαν το τελευταίο δίμηνο στο χωριό Λόγγο του Δήμου Δερόπολης. Σύμφωνα με τις καταγγελίες στο himara.gr, στο στόχαστρο των κακοποιών βρέθηκαν σπίτια κατοίκων που δεν μένουν μόνιμα στο χωριό. Φαίνεται πως οι δράστες μετά από χαρτογράφηση της περιοχής είχαν εντοπίσει εδώ και καιρό τους στόχους τους. Οι διαρρήκτες προκάλεσαν καταστροφές μέσα...
11 Μαΐου, 2020 - 11:11
Τελευταία ενημέρωση: 11/05/2020 - 11:06

Μπαράζ “εκφοβιστικών” διαρρήξεων στη Βόρειο Ήπειρο

Διαδώστε:
Μπαράζ “εκφοβιστικών” διαρρήξεων στη Βόρειο Ήπειρο

Περισσότερες από 15 διαρρήξεις σημειώθηκαν το τελευταίο δίμηνο στο χωριό Λόγγο του Δήμου Δερόπολης.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες στο himara.gr, στο στόχαστρο των κακοποιών βρέθηκαν σπίτια κατοίκων που δεν μένουν μόνιμα στο χωριό. Φαίνεται πως οι δράστες μετά από χαρτογράφηση της περιοχής είχαν εντοπίσει εδώ και καιρό τους στόχους τους. Οι διαρρήκτες προκάλεσαν καταστροφές μέσα στα σπίτια, έσπασαν παράθυρα, πόρτες και έπιπλα, χωρίς όμως να αφαιρέσουν αντικείμενα αξίας. Είναι προφανές ότι ο στόχος της επίθεσης τους δεν ήταν οι περιουσίες των κατοίκων αλλά ο εκφοβισμός και μάλιστα σε μια περίοδο που υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω του κορωνοϊού.

Ερωτήματα προκαλεί η στάση των αλβανικων αρχών, καθώς όπως φαίνεται για τους Αλβανού διαρρήκτες δεν υπάρχουν περιορισμοί. 

Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ’ την Βόρειο Ήπειρο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων