02/02/2021 02/02/2021 Ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Τουρκία κ. Μιχάλης Χ. Διάμεσης επισκέφθηκε χθες 1η Φεβρουαρίου την Πατριαρχική Μεγάλη του Γένου Σχολή. Ο κ. Διάμεσης συνοδεύτηκε από την Ευγεν. κ. Γεωργία Σουλτανοπούλου, Γεν. Πρόξενο της Ελλάδος στην Κων/πολη και τον κ. Ιωάννη Γιγουρτσή, Συντονιστή Εκπαίδευσης. Στη συνάντηση η Σχολή εκπροσωπήθηκε από τον Λυκειάρχη της και τα μέλη...
02 Φεβρουαρίου, 2021 - 13:11
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2021 - 12:42

Ο Πρέσβης της Ελλάδος στην ΠΜΓΣ

Διαδώστε:
Ο Πρέσβης της Ελλάδος στην ΠΜΓΣ

Ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Τουρκία κ. Μιχάλης Χ. Διάμεσης επισκέφθηκε χθες 1η Φεβρουαρίου την Πατριαρχική Μεγάλη του Γένου Σχολή.

Ο κ. Διάμεσης συνοδεύτηκε από την Ευγεν. κ. Γεωργία Σουλτανοπούλου, Γεν. Πρόξενο της Ελλάδος στην Κων/πολη και τον κ. Ιωάννη Γιγουρτσή, Συντονιστή Εκπαίδευσης.
Στη συνάντηση η Σχολή εκπροσωπήθηκε από τον Λυκειάρχη της και τα μέλη της Σχολικής της Εφορίας.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Διάμεσης ξεναγήθηκε στους χώρους της Σχολής και πληροφορήθηκε για την κατάσταση των μαθητών όπως και της μακραίωνης ιστορίας της Σχολής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων