02/03/2023 02/03/2023 Η Ελληνική Κοινότητα Μείζονος Μόντρεαλ (ΕΚΜΜ) εξέδωσε ανακοίνωση όπου εκφράζει τη συμπαράσταση της στις οικογένειες των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη. Επίσης, μεσίστια κυματίζει η σημαία στο Ελληνικό Κέντρο.  «…Η σκέψη και οι προσευχές μας είναι μαζί τους, αυτές τις δύσκολες στιγμές. Συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος, η σημαία στο Ελληνικό Κοινοτικό Κέντρο κυματίζει μεσίστια....
02 Μαρτίου, 2023 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2023 - 20:03

Οι Έλληνες του Μόντρεαλ εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη

Διαδώστε:
Οι Έλληνες του Μόντρεαλ εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη

Η Ελληνική Κοινότητα Μείζονος Μόντρεαλ (ΕΚΜΜ) εξέδωσε ανακοίνωση όπου εκφράζει τη συμπαράσταση της στις οικογένειες των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη. Επίσης, μεσίστια κυματίζει η σημαία στο Ελληνικό Κέντρο.

 «…Η σκέψη και οι προσευχές μας είναι μαζί τους, αυτές τις δύσκολες στιγμές. Συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος, η σημαία στο Ελληνικό Κοινοτικό Κέντρο κυματίζει μεσίστια. Η σιδηροδρομική σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα πολλούς νεκρούς και τραυματίες και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων.

Προσφέρουμε την υποστήριξη και τη συμπαράστασή μας σε όσους έχασαν αγαπημένα πρόσωπα και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση σε όσους τραυματίστηκαν. «Αυτή η τραγωδία μας υπενθυμίζει πόσο εύθραυστη μπορεί να είναι η ζωή και πόσο σημαντικό είναι να ενωθούμε σε στιγμές κρίσης, για να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον. Ενθαρρύνουμε όλους να στρέψουν τη σκέψη και τις προσευχές τους στις οικογένειες των θυμάτων”, ανέφερε σε δήλωσή του, νωρίτερα σήμερα, ο πρόεδρος της ΕΚΜΜ, Δρ Γιώργος Τσούκας.

Η ΕΚΜΜ είναι έτοιμη να στηρίξει τους Έλληνες συμπατριώτες μας, με κάθε δυνατό τρόπο και στέλνουμε την αγάπη και τη συμπαράστασή μας σε όσους επλήγησαν από αυτή την τραγωδία».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων