03/03/2021 03/03/2021 Στον παλμό του επετειακού έτους για τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 χτυπά η καρδιά της Ελληνικής ομογένειας.  Στο πλαίσιο αυτό η θεατρική ομάδα της Ενορίας-Κοινότητας της Γεννήσεως του Χριστού στο Port Adelaide ανέβασε την θεατρική παράσταση “Οι Μεσολογγίτισσες”. Ένα έργο βασισμένο στο περίφημο έργο του Διονυσίου Σολωμού “Η γυναίκα της...
03 Μαρτίου, 2021 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2021 - 21:01

“Οι Μεσολογγίτισσες”

Διαδώστε:
“Οι Μεσολογγίτισσες”

Στον παλμό του επετειακού έτους για τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 χτυπά η καρδιά της Ελληνικής ομογένειας. 

Στο πλαίσιο αυτό η θεατρική ομάδα της Ενορίας-Κοινότητας της Γεννήσεως του Χριστού στο Port Adelaide ανέβασε την θεατρική παράσταση “Οι Μεσολογγίτισσες”. Ένα έργο βασισμένο στο περίφημο έργο του Διονυσίου Σολωμού “Η γυναίκα της Ζάκυθος”.

Μάλιστα η παράσταση ανέβηκε δύο φορές με τρομερή επιτυχία, στις 21 και στις 28 Φεβρουαρίου.

Υποδειγματική ήταν η μουσική και χορευτική πλαισίωση του έργου, το οποίο περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της Εθνικής Επιτροπής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων