29/11/2019 29/11/2019 Με την παραδοσιακή γαλοπούλα, την μουσική και, πάνω απ’ όλα, το οικογενειακό κλίμα να είναι στην πρώτη γραμμή, ο Σύλλογος Ελληνοαμερικανών Ιδιοκτητών Ακινήτων διοργάνωσε και φέτος το ετήσιο εορταστικό γεύμα για την Ημέρα των Ευχαριστιών, δίνοντας την ευκαιρία σε μοναχικούς, οικονομικά άπορους ή απλά περαστικούς πολίτες να δοκιμάσουν τους μεζέδες, να πιουν ένα ποτήρι κρασί...
29 Νοεμβρίου, 2019 - 17:51

Ομογενείς τίμησαν τον Αρχιεπίσκοπο πρώην Αμερικής Δημήτριο

Διαδώστε:
Ομογενείς τίμησαν τον Αρχιεπίσκοπο πρώην Αμερικής Δημήτριο

Με την παραδοσιακή γαλοπούλα, την μουσική και, πάνω απ’ όλα, το οικογενειακό κλίμα να είναι στην πρώτη γραμμή, ο Σύλλογος Ελληνοαμερικανών Ιδιοκτητών Ακινήτων διοργάνωσε και φέτος το ετήσιο εορταστικό γεύμα για την Ημέρα των Ευχαριστιών, δίνοντας την ευκαιρία σε μοναχικούς, οικονομικά άπορους ή απλά περαστικούς πολίτες να δοκιμάσουν τους μεζέδες, να πιουν ένα ποτήρι κρασί και να ανταλλάξουν ευχές.

Ο Αρχιεπίσκοπος πρώην Αμερικής κ. Δημήτριος ήταν το τιμώμενο πρόσωπο, με τον πρόεδρο του Συλλόγου, Γιώργο Αλεξίου, να του απονέμει ειδική τιμητική πλακέτα προκειμένου να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του.

Από την πλευρά του, ο κ. Δημήτριος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στα μέλη του Συλλόγου και τους παρευρισκόμενους, εξήρε το έργο των Ελληνοαμερικανών Ιδιοκτητών Ακινήτων, που διοργάνωσαν την εκδήλωση για 30ή συνεχόμενη χρονιά, ενώ αναφέρθηκε και στο ιδιαίτερο νόημα της γιορτής αυτής για την ελληνορθόδοξη εκκλησία.

Το «παρών» έδωσαν, προκειμένου να ευχηθούν, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Δρ. Κωνσταντίνος Κούτρας, ο Διευθυντής του γραφείου του ΥΦΥΠΕΞ Αντώνη Διαματάρη, Εμμανουήλ Κουμπαράκης, ο Πολιτειακός Γερουσιαστής, Μιχάλης Γιάνναρης, η Πολιτειακή Βουλευτής, Αραβέλα Σιμωτά, ο ομογενής Δημοτικός Σύμβουλος, Κώστας Κωνσταντινίδης, ο Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Παπαζαφειρόπουλος και ο ιερατικός προϊστάμενος του Αρχιεπισκοπικού Ναού Αγίας Τριάδος, π. Ιωάννης Βλάχος.

Πηγή: www.ekirikas.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων