12/06/2019 12/06/2019 Οι επιπτώσεις της πολιτικής κρίσης που ταλανίζει την Αλβανία φαίνεται να ακουμπούν και την Ελληνική Εθνική Μειονότητα της Βορείου Ηπείρου. Τις τελευταίες ημέρες σημειώθηκαν μπαράζ διαρρήξεων με τους κατοίκους της περιοχής να μιλούνε για ένα οργανωμένο σχέδιο εκφοβισμού που ως μοναδικό στόχο έχει να πλήξει τους ανθρώπους που κατοικούν σε αυτές τις περιοχές. Το περασμένο...
12 Ιουνίου, 2019 - 17:24
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2019 - 17:30

Ομογενείς Β. Ηπείρου: “Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εκφοβισμού”

Διαδώστε:
Ομογενείς Β. Ηπείρου: “Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εκφοβισμού”

Οι επιπτώσεις της πολιτικής κρίσης που ταλανίζει την Αλβανία φαίνεται να ακουμπούν και την Ελληνική Εθνική Μειονότητα της Βορείου Ηπείρου.

Τις τελευταίες ημέρες σημειώθηκαν μπαράζ διαρρήξεων με τους κατοίκους της περιοχής να μιλούνε για ένα οργανωμένο σχέδιο εκφοβισμού που ως μοναδικό στόχο έχει να πλήξει τους ανθρώπους που κατοικούν σε αυτές τις περιοχές. Το περασμένο μάλιστα Σαββατοκύριακο λεηλάτησαν περιουσίες βορειοηπειρωτών που ζουν στο χωριό Γεωργουτσάτες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων