03/07/2019 03/07/2019 Η πίστη του στον Θεό, θεωρεί πως ήταν εκείνη που τον έσωσε, ομογενής που είχε προσβληθεί από καρκίνο στον εγκέφαλο. Οι γιατροί  κάνουν λόγο για ιατρικό θαύμα. Όμως ο ομογενής Λευτέρης Μητρόπουλος πιστεύει ότι τον έσωσε η πίστη του στον Θεό. Πριν εννέα χρόνια ο  Λευτέρης Μητρόπουλος, 36 χρονών τότε, έγγαμος και πατέρας δυο παιδιών διαγνώστηκε...
03 Ιουλίου, 2019 - 18:28

Ομογενής: “Η Πίστη μου με έσωσε από τον Καρκίνο”

Διαδώστε:
Ομογενής: “Η Πίστη μου με έσωσε από τον Καρκίνο”

Η πίστη του στον Θεό, θεωρεί πως ήταν εκείνη που τον έσωσε, ομογενής που είχε προσβληθεί από καρκίνο στον εγκέφαλο. Οι γιατροί  κάνουν λόγο για ιατρικό θαύμα. Όμως ο ομογενής Λευτέρης Μητρόπουλος πιστεύει ότι τον έσωσε η πίστη του στον Θεό.

Πριν εννέα χρόνια ο  Λευτέρης Μητρόπουλος, 36 χρονών τότε, έγγαμος και πατέρας δυο παιδιών διαγνώστηκε με  καρκίνο στον εγκέφαλο. Οι γιατροί του έδιναν 5% πιθανότητες να ζήσει.

«Όλα αρχίζουν από την πίστη που έχω στον Θεό. Δεν το σκέφτηκα διαφορετικά. Ήξερα πως η ζωή μου ήταν στα χέρια του Θεού και την άφησα σε Αυτόν», ανέφερε σε συνέντευξή του στο Ελληνικό Πρόγραμμα της Κρατικής Ραδιοφωνίας SBS, o κ. Μητρόπουλος, συμπληρώνοντας:

«Μιλούσα με τον Θεό και εκείνος μου έλεγε έλα μαζί μου παιδί μου, είσαι καλά, μη στεναχωριέσαι και εγώ του αποκρινόμουν, Θεέ μου δεν έρχομαι».

Lefteris Mitropoulos

O Λευτέρης Μητρόπουλος ήταν 36 χρονών όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο, ενώ σήμερα, εννέα χρόνια αργότερα, μετά από 13 επεμβάσεις στον εγκέφαλο, πάνω από 70 διαφορετικές θεραπείες και μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που του στέρησαν για λίγο κινητικότητα, όραση, ακοή και ομιλία, ο Λευτέρης Μητρόπουλος όχι μόνο είναι στα πόδια του αλλά τον άλλο μήνα θα περπατήσει από την Αδελαΐδα στη Μελβούρνη με στόχο να βοηθήσει τους συνανθρώπους του.

«Έβαλα αυτό το στόχο γιατί ξέρω πως πολλοί άνθρωποι που υποφέρουν δεν έχουν το κουράγιο, έχουν χάσει την πίστη τους και σκέφτηκα επειδή εγώ έχω το κουράγιο έχω την πίστη ας τους δείξω πως υπάρχει ζωή, ότι υπάρχουν τα ωραία πράγματα γύρω μας. Έβαλα στόχο να περπατήσω την Αδελαΐδα στη Μελβούρνη ώστε να αποδείξω τις ομορφιές της ζωής», σημειώνει ο κ. Μητρόπουλος.

Πηγή: www.sbs.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων