28/06/2020 28/06/2020 Η ορθόδοξη κοινότητα των Ελλήνων στην Βενετία υπενθυμίζει στους γονείς των παιδιών του Ελληνικού Κοινοτικού Σχολείου Βενετίας, Πάντοβας και Μέστρε ότι έχουν ακόμα χρόνο έως τις 5 Ιουλίου, για να στείλουν στην Κοινότητα και στην Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού τις όμορφες ζωγραφιές των παιδιών τους, ώστε να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό με τίτλο «κοντά ή μακριά...
28 Ιουνίου, 2020 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2020 - 21:19

Παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής: «Κοντά ή μακριά ΕΙΜΑΣΤΕ όλοι ΕΝΑ»

Διαδώστε:
Παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής: «Κοντά ή μακριά ΕΙΜΑΣΤΕ όλοι ΕΝΑ»

Η ορθόδοξη κοινότητα των Ελλήνων στην Βενετία υπενθυμίζει στους γονείς των παιδιών του Ελληνικού Κοινοτικού Σχολείου Βενετίας, Πάντοβας και Μέστρε ότι έχουν ακόμα χρόνο έως τις 5 Ιουλίου, για να στείλουν στην Κοινότητα και στην Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού τις όμορφες ζωγραφιές των παιδιών τους, ώστε να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό με τίτλο «κοντά ή μακριά είμαστε όλοι ένα». Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών και την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας σε συνεργασία με το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Οργάνωσης Βιβλίων για τη Νεότητα.

Η ανάρτηση έχει ως εξής:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων