09/03/2022 10/03/2022 Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Δημοκρατικής Ένωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας–ΟΜΟΝΟΙΑ Βασίλη Κάγιο και Γιώργο Τζομάκα, καθώς και τον Πρόεδρο του Κόμματος της Ένωσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Ευάγγελο Ντουλέ, οι οποίοι την ενημέρωσαν σχετικά με τα υφιστάμενα προβλήματα και τις προοπτικές της Ελληνικής Εθνικής...
09 Μαρτίου, 2022 - 19:08
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2022 - 1:16

Πλήρης στήριξη από Σακελλαροπούλου προς τους ομογενείς στην Αλβανία

Διαδώστε:
Πλήρης στήριξη από Σακελλαροπούλου προς τους ομογενείς στην Αλβανία

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Δημοκρατικής Ένωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας–ΟΜΟΝΟΙΑ Βασίλη Κάγιο και Γιώργο Τζομάκα, καθώς και τον Πρόεδρο του Κόμματος της Ένωσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Ευάγγελο Ντουλέ, οι οποίοι την ενημέρωσαν σχετικά με τα υφιστάμενα προβλήματα και τις προοπτικές της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας της Αλβανίας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας διαβεβαίωσε τους συνομιλητές της για την πλήρη στήριξη της ελληνικής Πολιτείας προς τους ομογενείς μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων