08/12/2022 08/12/2022 Την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022, ο Μορφωτικός Σύνδεσμος Υψωμαθείων, εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων, διένειμε και εφέτος ρουχισμό προς τους μαθητές του Ζωγραφείου Λυκείου, του Ζαππείου Λυκείου και της Μεγάλης του Γένους Σχολής, δηλαδή των ομογενειακών σχολείων της Κωνσταντινούπολης. Η προσφορά των ενδυμάτων έγινε μετά από  πρωτοβουλία του Προέδρου του Συνδέσμου κ. Στυλιανού Γκιουλγκιούν...
08 Δεκεμβρίου, 2022 - 15:57
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2022 - 15:51

Προσφορά του Μορφωτικού Συνδέσμου Υψωμαθείων στα Ελληνικά Σχολεία της Κωνσταντινούπολης

Διαδώστε:
Προσφορά του Μορφωτικού Συνδέσμου Υψωμαθείων στα Ελληνικά Σχολεία της Κωνσταντινούπολης

Την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022, ο Μορφωτικός Σύνδεσμος Υψωμαθείων, εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων, διένειμε και εφέτος ρουχισμό προς τους μαθητές του Ζωγραφείου Λυκείου, του Ζαππείου Λυκείου και της Μεγάλης του Γένους Σχολής, δηλαδή των ομογενειακών σχολείων της Κωνσταντινούπολης.

Η προσφορά των ενδυμάτων έγινε μετά από  πρωτοβουλία του Προέδρου του Συνδέσμου κ. Στυλιανού Γκιουλγκιούν και σε συνεργασία με την Ερυθρά Ημισέληνο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων