24/10/2020 24/10/2020 Με αυστηρά μέτρα για τoν περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, εορτάσθηκε φέτος η 78η Επέτειος από τη Μάχη του Ελ Αλαμέιν. Στο Ελληνικό μνημείο που στέκει στην καρδιά της ερήμου, εκεί όπου νέοι πολέμησαν και θυσιάστηκαν υπερασπιζόμενοι τα ύψιστα ιδανικά της ειρήνης και της ελευθερίας οι Έλληνες του Καΐρου και της Αλεξάνδρειας θυμήθηκαν και τίμησαν...
24 Οκτωβρίου, 2020 - 22:22
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2020 - 22:30

Στο Ελληνικό μνημείο στην καρδιά της ερήμου

Διαδώστε:
Στο Ελληνικό μνημείο στην καρδιά της ερήμου

Με αυστηρά μέτρα για τoν περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, εορτάσθηκε φέτος η 78η Επέτειος από τη Μάχη του Ελ Αλαμέιν. Στο Ελληνικό μνημείο που στέκει στην καρδιά της ερήμου, εκεί όπου νέοι πολέμησαν και θυσιάστηκαν υπερασπιζόμενοι τα ύψιστα ιδανικά της ειρήνης και της ελευθερίας οι Έλληνες του Καΐρου και της Αλεξάνδρειας θυμήθηκαν και τίμησαν τους αγωνιστές.

Εκπρόσωποι της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου και της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας, μαζί με εκπροσώπους μαθητές και εκπαιδευτικούς από τα Ελληνικά Σχολεία απότισαν φόρο τιμής σε αγωνιστές και πεσόντες.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΪΡΟΥ ekkairo.org

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων