15/06/2019 15/06/2019 Μέσα σε εορταστικό κλίμα και με κύριο ομιλητή τον βραβευμένο με τρία βραβεία Emmy (Εμμυ) ομογενή σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Μακρή (Constantine Makris), πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Ιουνίου η τελετή αποφοίτησης του Ελληνικού Σχολείου της κοινότητας του Αγ. Δημητρίου στην πόλη Γιούνιον Νέας Ιερσέης. Οι μαθητές, από το νηπιαγωγείο έως και την 5η τάξη, με το πρόγραμμα...
15 Ιουνίου, 2019 - 13:15
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2019 - 13:37

Συγκίνηση στην Αποφοίτηση στο Ελλ. Σχολείο του Αγ. Δημητρίου Νέας Ιερσέης

Διαδώστε:
Συγκίνηση στην Αποφοίτηση στο Ελλ. Σχολείο του Αγ. Δημητρίου Νέας Ιερσέης

Μέσα σε εορταστικό κλίμα και με κύριο ομιλητή τον βραβευμένο με τρία βραβεία Emmy (Εμμυ) ομογενή σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Μακρή (Constantine Makris), πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Ιουνίου η τελετή αποφοίτησης του Ελληνικού Σχολείου της κοινότητας του Αγ. Δημητρίου στην πόλη Γιούνιον Νέας Ιερσέης.

Οι μαθητές, από το νηπιαγωγείο έως και την 5η τάξη, με το πρόγραμμα που παρουσίασαν σκόρπισαν χαρά και υπερηφάνεια σε γονείς, παππούδες και γιαγιάδες.
Οι δε απόφοιτοι μαθητές της 6ης τάξης, Αριστείδης Εμμανουηλίδης, Βασίλης Εμμανουηλίδης, Δανάη Μέρφι, Μανώλης Πελαρδής, Νικόλας Σάντος, Εϊβα Σαββή και Γιάννης Ζαβόλας, στις ομιλίες τους αναφέρθηκαν με λόγια αγάπης για το σχολείο τους το οποίο, όπως τόνισαν, τους δίδαξε την αγάπη για την ελληνική γλώσσα και ιστορία και ευχαρίστησαν τους γονείς που τους έστειλαν στο σχολείο του Αγ. Δημητρίου.

Ο ιερατικός προϊστάμενος του ναού, π. Γεώργιος Κουζέλης, στην χαιρετιστήρια ομιλία του ευχαρίστησε τον Θεό για την τόσο όμορφη και παραγωγική σχολική χρονιά, συνεχάρη το εκπαιδευτικό προσωπικό, τη διοίκηση και τους γονείς για τις προσπάθειες, ζήλο και αφοσίωση που έδειξαν και ευχήθηκε στους μαθητές καλή σταδιοδρομία.

Η διευθύντρια του σχολείου Κατερίνα Μακριδάκη – Ρόμπου ευχαρίστησε τις δασκάλες, Γιάννα Οικονομίδη, Μαρία Φιλιππίδη, Μαρία Φράγκου, Θένια Καραβασίλη, Ζωή Παπακώστα, Μαρία Πέτρου και Δέσποινα Σάββη για την άριστη συνεργασία, το πάθος και την αφοσίωσή τους, τους μαθητές για την επιμέλεια που έδειξαν καθ’ όλη τη σχολική χρονιά, την εκκλησία, το συμβούλιο και τους γονείς για τη συμπαράσταση και υποστήριξή τους.

Ο κύριος ομιλητής, Κωνσταντίνος Μακρής, αναφέρθηκε στη διαχρονική αξία της ελληνικής γλώσσας την οποία χαρακτήρισε ως μία από τις σημαντικότερες κατακτήσεις του ανθρώπινου πολιτισμού και παρότρυνε τους μαθητές να μην ξεχάσουν ποτέ τις Ελληνορθόδοξες ρίζες και αξίες τους.

Μαθητές του Ελληνικού σχολείου Αγ. Δημητρίου παρουσιάζουν το εορταστικό πρόγραμμα στην τελετή αποφοίτησης. Φωτογραφίες: Εθνικός Κήρυξ/Μιχάλης Κακιάς

Ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, Νίκος Ζαβόλας, ευχήθηκε στους απόφοιτους να εκπληρώσουν όλα τους τα όνειρα και φιλοδοξίες και να γίνουν άξιοι και πετυχημένοι πολίτες.
Ο πρόεδρος της AHEPA Τμήμα 52, Λούις Αρβανίτης, παρέδωσε βραβεία στους απόφοιτους και συνεχάρη την κοινότητα του Αγ. Δημητρίου για τη μεγάλη της προσφορά στα Ελληνικά Γράμματα.

Η πρόεδρος του συλλόγου γονέων, Βίκυ Κετικίδου, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλουν όλοι για να βοηθήσουν το σχολείο να πετύχει τους στόχους του.

Η πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας, Ειρήνη Παπακώστα, συνεχάρη τους μαθητές και παρέδωσε αναμνηστικά δώρα.

Μαθητές του Ελληνικού σχολείου Αγ. Δημητρίου παρουσιάζουν το εορταστικό πρόγραμμα στην τελετή αποφοίτησης. Φωτογραφίες: Εθνικός Κήρυξ/Μιχάλης Κακιάς
Πηγή: www.ekirikas.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων