13/03/2019 13/03/2019 Η παρέλαση της Φιλαδέλφειας, παρουσία του Τάγματος των Ευζώνων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, ήταν το κύριο θέμα συζήτησης στη σύσκεψη της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντελαγουέαρ που έγινε την Τρίτη 12 Μαρτίου στην κοινοτική αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Λουκά στην πόλη Μπρούμολ Πενσυλβάνιας. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που...
13 Μαρτίου, 2019 - 19:03
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2019 - 19:06

Συνεδρίαση Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας για την παρέλαση (βίντεο)

Διαδώστε:
Συνεδρίαση Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας για την παρέλαση (βίντεο)

Η παρέλαση της Φιλαδέλφειας, παρουσία του Τάγματος των Ευζώνων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, ήταν το κύριο θέμα συζήτησης στη σύσκεψη της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντελαγουέαρ που έγινε την Τρίτη 12 Μαρτίου στην κοινοτική αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Λουκά στην πόλη Μπρούμολ Πενσυλβάνιας.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα προηγηθούν, θα γίνει η έπαρση της Ελληνικής Σημαίας, την Παρασκευή, 5 Απριλίου, στη 1 το μεσημέρι στη νοτιοανατολική γωνία του δημαρχείου της Φιλαδέλφειας (North Broad Street), προς τιμήν των 198 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Θα συμμετάσχουν πολλές οργανώσεις, ενώ θα είναι παρόντες Ευζωνες της Προεδρικής Φρουράς, εκπρόσωποι από την ελληνική κυβέρνηση, την Αρχιεπισκοπή Αμερικής, χορευτικά συγκροτήματα και άλλοι.

Θα ακολουθήσει δεξίωση στο Conservation Hall του δημαρχείου.

 

 

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων