11/08/2019 11/08/2019 Την πεποίθηση του ότι η κυβέρνηση θα υλοποιήσει την προεκλογική της δέσμευση για την παροχή ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού εξέφρασε σε συνέντευξη του στο Αθηναϊκό  – Μακεδονικό Πρακτορείο ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος. Χαρακτηριστικά ανέφερε:  “Δύο πράγματα μπορώ να σας πω αυτήν τη στιγμή για τον εκλογικό νόμο. Θα κάνουμε τα πάντα για να...
11 Αυγούστου, 2019 - 22:46
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2019 - 22:55

“Θα κάνουμε τα πάντα για να ψηφίσουν οι Έλληνες του εξωτερικού”

Διαδώστε:
“Θα κάνουμε τα πάντα για να ψηφίσουν οι Έλληνες του εξωτερικού”

Την πεποίθηση του ότι η κυβέρνηση θα υλοποιήσει την προεκλογική της δέσμευση για την παροχή ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού εξέφρασε σε συνέντευξη του στο Αθηναϊκό  – Μακεδονικό Πρακτορείο ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: 

“Δύο πράγματα μπορώ να σας πω αυτήν τη στιγμή για τον εκλογικό νόμο. Θα κάνουμε τα πάντα για να μπορέσουν να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές οι Έλληνες του εξωτερικού. Ήδη το υπουργείο Εσωτερικών εξετάζει τους βέλτιστους τεχνικούς τρόπους που μπορεί να γίνει αυτό. Πιστεύω ότι δεν μπορεί να υπάρξει πολιτική δύναμη που να αρνηθεί στους Έλληνες, όπου κι αν ζουν, να ψηφίσουν από τον τόπο στον οποίο κατοικούν. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η ανασυγκρότηση της Ελλάδας περνά μέσα από την αναγέννηση του παγκόσμιου ελληνισμού”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων