29/07/2020 29/07/2020 Προ ολίγων ημερών δύο άτομα εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένης στο ελληνικό χωριό Τσούκα των Αγίων Σαράντα και αφού την γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο, της επέφεραν και τραύματα στο στήθος και στην κοιλιακή χώρα με κατσαβίδι. Έπειτα, σύμφωνα με την καταγγελία της εγγονής της στο διαδίκτυο, επενέβη η αστυνομία, διαβεβαιώνοντάς τους πως το θέμα θα λυθεί. Οι...
29 Ιουλίου, 2020 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2020 - 21:35

Θύμα άνανδρης επίθεσης 87χρονη από την Τσούκα των Αγίων Σαράντα

Διαδώστε:
Θύμα άνανδρης επίθεσης 87χρονη από την Τσούκα των Αγίων Σαράντα

Προ ολίγων ημερών δύο άτομα εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένης στο ελληνικό χωριό Τσούκα των Αγίων Σαράντα και αφού την γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο, της επέφεραν και τραύματα στο στήθος και στην κοιλιακή χώρα με κατσαβίδι.

Έπειτα, σύμφωνα με την καταγγελία της εγγονής της στο διαδίκτυο, επενέβη η αστυνομία, διαβεβαιώνοντάς τους πως το θέμα θα λυθεί. Οι δηλώσεις όμως παραμένουν ακόμη δηλώσεις. Η ίδια συνεχίζοντας την καταγγελία της, αναφέρει πως μέχρι πρότινος κάθε βράδυ λήστευαν σπίτια ανθρώπων που απουσιάζουν, αλλά τώρα πλέον δεν διστάζουν να μπαίνουν σε σπίτια όπου κατοικούν ηλικιωμένοι.

Όσον αφορά την 87χρονη γιαγιά Δέσπω, ακόμη δυσκολεύεται να αναρρώσει, έχοντας πρόβλημα με την αναπνοή της.

Τέλος, η οικογένειά της αναμένει ακόμη από τα Τίρανα την εξέταση DNA, ούτως ώστε να βρεθούν οι ένοχοι.

Ωστόσο οι διαρρήξεις και οι κλοπές ακόμη συνεχίζονται…

Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ’ την Βόρειο Ήπειρο

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων