20/02/2020 20/02/2020 “Περιμένω από τον Ελληνισμό της Μελβούρνης να δώσει δυνατό “παρών” στο “Melbourne Arena” Την πεποίθηση ότι θα καταφέρει να πάρει την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής της Μελβούρνης, αλλά και στις υπόλοιπες δύο διοργανώσεις σε Μπακού και Ντόχα, ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, εξέφρασε ο Λευτέρης Πετρούνιας,...
20 Φεβρουαρίου, 2020 - 15:39
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2020 - 15:44

Τη στήριξη του Ελληνισμού της Μελβούρνης ζήτησε ο Πετρούνιας

Διαδώστε:
Τη στήριξη του Ελληνισμού της Μελβούρνης ζήτησε ο Πετρούνιας

“Περιμένω από τον Ελληνισμό της Μελβούρνης να δώσει δυνατό “παρών” στο “Melbourne Arena”

Την πεποίθηση ότι θα καταφέρει να πάρει την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής της Μελβούρνης, αλλά και στις υπόλοιπες δύο διοργανώσεις σε Μπακού και Ντόχα, ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, εξέφρασε ο Λευτέρης Πετρούνιας, με δηλώσεις του στην ομογενειακή εφημερίδα «Ελληνικός Κήρυκας».

“Έχω πίστη ότι το Σάββατο στον τελικό των κρίκων θα ανέβω στο βάθρο του νικητή και όλοι μαζί θα τραγουδήσουμε τον εθνικό ύμνο της πατρίδας μας. Περιμένω από τον Ελληνισμό της Μελβούρνης να δώσει δυνατό “παρών” στο “Melbourne Arena”. Είμαι σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι θα καταφέρω να πάρω την πρωτιά στη Μελβούρνη και στην συνέχεια στα υπόλοιπα δύο παγκόσμια κύπελλα, στο Μπακού και στην Ντόχα, ώστε να κερδίσω την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες”, αναέφερε χαρακτηριστικά. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων